Quantcast

Τα Matrix 4 και John Wick 4 βγαίνουν την ίδια μέρα το 2021, γνωστή πλέον ως Παγκόσμια Ημέρα Keanu Revees

Γενηθήτω το θέλημά Του

THE NERDSTREAM

12 Δεκεμβρίου 2019

Το χρειαζόμασταν. Έτσι κι αλλιώς, κακά τα ψέματα, το 2019 ήταν μια χρονιά Keanu Reeves. Τον καμαρώσαμε στο John Wick, τον περιμένουμε (ξανά) στο Matrix, τον αποθεώσαμε ως Mini Keanu Reeves. Και τώρα ήρθε η ώρα να περάσουμε στο επόμενο στάδιο: την ανακήρυξη της Παγκόσμια Ημέρας Keanu Reeves.

Πρόκειται για την 21η Μαΐου 2021, φίλες και φίλοι, δηλαδή την ευλογημένη εκείνη ημέρα που τα μάτια μας θα έχουν την τύχη να αντικρίσουν ταυτόχρονα το Matrix 4 και το John Wick 4, δύο από τα πιο πολυαναμενόμενα sequels των τελευταίων χρόνων θα τολμήσουμε να σημειώσουμε. Συγκεκριμένα, όπως μας ενημέρωσε το Hollywood Reporter, η ημερομηνία κυκλοφορία για το νέο Matrix μόλις ανακοινώθηκε από τη Warner και, ναι, τυχαίνει να συμπίπτει με την ημερομηνία που γνωρίζαμε ήδη για το John Wick 4.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, μάθαμε επίσης μερικά ακόμα ενδιαφέροντα πράγματα. Πρώτον, ότι η ταινία Akira που βρισκόταν στα σκαριά μάλλον τρώει άκυρο, εν μέρει γιατί ο Taika Waititi έχει άλλο ένα Thor να γυρίσει. Δεύτερον, ότι το The Flash πάει ακόμα πιο πίσω, έχοντας σα νέο στόχο το καλοκαίρι του 2022. Τρίτον, το reboot Mortal Kombat έρχεται τελικά νωρίτερα απ’ όσο περιμέναμε, αφού το δούμε εν τέλει στις αρχές του 2021.

Πάρτε και λίγο ευλογημένο Λόγο Του για να πάει καλά η μέρα:

Best of internet