Quantcast

Οι Oscar Isaac και Jake Gyllenhaal πρωταγωνιστούν σε ταινία για τη δημιουργία του The Godfather

Αυτά τα νέα είναι μερικά πολύ καλά νέα

THE NERDSTREAM

1 Οκτωβρίου 2020

Το Hollywood δεν χορταίνει να τρώει τα σωθικά του. Όλοι το ξέρουν αυτό. Ως γνωστόν, μια από τις αγαπημένες συνήθειες της κινηματογραφικής βιομηχανίας είναι να φτιάχνει νοσταλγικές ταινίες για τους παλιούς καλούς καιρούς του αμερικάνικου σινεμά, αντλώντας διαρκώς υλικό από την μυθολογία του παρελθόντος. Ο Quentin Tarantino μας το έδειξε πρόσφατα με το Once Upon a Time in Hollywood, το Netflix ολοκλήρωσε μια ταινία του Orson Welles, ο David Fincher ετοιμάζει ταινία για τον Citizen Kane. Γίνονται πραγματάκια.

Και τώρα, ήρθε η σειρά του The Godfather. O Barry Levinson, δημιουργός του Good Morning Vietnam, του Bugsy αλλά και του Rain Man, ετοιμάζει μια ταινία για το θρυλικό φιλμ του Francis Ford Coppola, εστιάζοντας στην σύγκρουση του σκηνοθέτη με τον, Robert Evans, επικεφαλής της Paramount για το τι ταινία επρόκειτο να φτιάξουν βασισμένοι στο βιβλίο του Mario Puzo.

Χτες λοιπόν μαθεύτηκε από το Deadline το πρωταγωνιστικό καστ της ταινίας με τον τίτλο Francis and The Godfather, κι έχουμε να πούμε ότι είναι πάρα πολύ καλό. Τον ρόλο του Coppola θα τον παίξει ο Oscar Isaac, ενώ απέναντί του θα βρίσκεται ο Jake Gyllenhaal. Λατρεμένοι και οι δύο, προφανώς, κι έτσι αναμένουμε αν μη τι άλλο μια εξαιρετικά καλοπαιγμένη ταινία.

Σε άλλα νέα, θυμίζουμε ότι πρόσφατα μάθαμε πως ο ίδιος ο Coppola ετοιμάζει μια νέα εκδοχή του The Godfather Part III για τις αίθουσες, οπότε κρατήστε το κι αυτό κατά νου.

Best of internet