Quantcast

Animated ταινία με τον Benedict Cumberbatch για το Netflix ετοιμάζει ο Wes Anderson

Μεταφέρει για δεύτερη φορά παιδική ιστορία του Roald Dahl στην οθόνη μετά το Fantastic Mr. Fox

THE NERDSTREAM

7 Ιανουαρίου 2022

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Wes Anderson είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που ο covid τους έκανε υπερ-δραστήριους και υπερ-παραγωγικούς την ώρα που οι υπόλοιποι δυσκολευόμασταν ακόμα και να σηκωθούμε από το κρεβάτι. Και μπορεί το The French Dispatch να το είχε έτοιμο από πριν, αλλά στο μεταξύ δεν έχει βάλει κώλο κάτω.

Τον περασμένο Οκτώβριο μάθαμε ότι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το επόμενο πρότζεκτ του με τον τίτλο Asteroid City, κι ήδη χτες κυκλοφόρησε η είδηση που αποκαλύπτει ποια θα είναι η επόμενη ταινία του Anderson. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που έσκασαν στο Twitter κι έπειτα επιβεβαιώθηκαν από μια σειρά sites, ο σκηνοθέτης θα είναι το επόμενο μεγάλο όνομα που θα στραφεί προς το Netflix.

Η επόμενη ταινία του λοιπόν θα αποτελεί animated μεταφορά της παιδικής ιστορίας The Wonderful Story of Henry Sugar του Roald Dahl με τον Benedict Cumberbatch στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Για την ιστορία, είναι το δεύτερο έργο του Dahl που μεταφέρει στην οθόνη ο Anderson μετά το Fantastic Mr. Fox του 2009.

Ακόμα δε γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, αλλά φανταζόμαστε θα έχουμε μπόλικα νεότερα το επόμενο διάστημα. Πάντως στην καλύτερη θα το δούμε προς το 2023.

Best of internet