Quantcast

Το μικροσκοπικό trailer-meme της Marvel για το Ant-Man 3 είναι καλύτερο από το κανονικό

Μη σας πούμε και καλύτερο από την ταινία, αλλά δεν θέλουμε να προτρέχουμε

THE NERDSTREAM

27 Οκτωβρίου 2022

Κοιτάξτε, γενικά έχει πέσει πολύ ο ενθουσιασμός μας για τις νέες ταινίες της Marvel. Δε φταίμε εμείς, αυτοί το κουράσανε. Μετά το τέλος του Infinity War σχεδόν όλα όσα έχει κάνει το MCU στη μεγάλη οθόνη, αν εξαιρέσουμε τον viral ενθουσιασμό με το No Way Home, είναι από φόλες μέχρι μετριότητες. Και με βάση το τι έρχεται, δεν εκτιμούμε ότι θα αλλάξει δραματικά η κατάσταση το επόμενο διάστημα.

Πάθαμε superhero fatigue; Πιθανό, κι ίσως δεν είναι κακό κιόλας. Αλλά πλέον μας τραβάνε το ενδιαφέρον πιο μικρά πράγματα. Ας πούμε, προχτές η Marvel κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το επερχόμενο Ant-Man 3, το οποίο θα έχει τον τίτλο Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Πέρα απ’ το ότι έχουμε ξεχάσει εντελώς τι είχε γίνει στο Ant-Man 2, βλέπαμε το trailer και δυσκολευόμασταν να ενδιαφερθούμε. Τσεκάρετε κι εσείς:

Κυρίως απολαμβάνουμε τα memes για το ότι πλέον οι περισσότερες ταινίες του MCU μοιάζουν με κατά λάθος παρωδίες του εαυτού τους που βγήκαν από το Spy Kids:

Οπότε πιο καλά περάσαμε βλέποντας το meme-trailer που ανέβασε η Marvel με το αρχικό trailer σε μικροσκοπική εκδοχή για μυρμήγκια, γιατί τουλάχιστον έδειχνε να περιλαμβάνει λίγη περισσότερη έμπνευση και φαντασία από το original. Σας αφήνουμε να συγκρίνετε:

Ναι, η φάση είναι κάπως έτσι:

Best of internet