Quantcast

O Tim Burton φτιάχνει sequel του Beetlejuice, 1.05 έδινε ότι θα παίζει η Jenna Ortega

Και ο Michael Keaton να επιστρέφει ΚΑΙ ως Σκαθαροζούμης πέρα από Batman

THE NERDSTREAM

10 Μαΐου 2023

Ναι, η νοσταλγική ανακύκλωση της χολιγουντιανής βιομηχανίας δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα από την παιδική σας ηλικία όρθιο φίλες και φίλοι, γιατί αυτή είναι δυστυχώς η κατάσταση των πραγμάτων. Κι αφού όλες οι μεγάλες επιτυχίες των 80s και των 90s αναβιώνουν μέσα από sequels και spinoffs τα τελευταία χρόνια, τώρα έφτασε και η σειρά του Beetlejuice.

Η Warner λοιπόν ανακοίνωσε πως το Beetlejuice 2 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, και λίγο πολύ επιστρέφει όλος ο καλός ο κόσμος: ο Michael Keaton (που επιστρέφει και ως Batman παρεμπιπτόντως) και η Winona Ryder στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά και ο Tim Burton (μακριά από την καλή του φόρμα) στην σκηνοθεσία.

Φυσικά, το στούντιο έχει και κάτι για το zoomer κοινό πέρα από τους boomers, και γι’ αυτό έκανε την απολύτως προβλέψιμη κίνηση και πήρε την Jenna Ortega για την ταινία, η οποία έτσι κι αλλιώς είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία με το ημι-μπαρτονικό Wednesday του Netflix. Εδώ θα παίζει την κόρη του χαρακτήρα της Ryder. Για τα υπόλοιπα, περιμένουμε.

Best of internet