Quantcast

Ο Keanu Reeves σκάει μύτη στο Cyberpunk 2077, κάνοντας το internet ευτυχισμένο

Ανακοινώνοντας παρεμπιπτόντως και την ημερομηνία κυκλοφορίας του

THE NERDSTREAM

10 Ιουνίου 2019

Επιτέλους, μια από τις μεγαλύτερες και πιο εύλογες αγωνίες των απανταχού gamers της υφηλίου έφτασε πλέον στο τέλος της, αφού το Cyberpunk 2077, ένας από τα πιο πολυαναμενόμενα video game των τελευταίων χρόνων, ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας του: το παιχνίδι της CD Projekt έρχεται επισήμως στις 20 Απριλίου του 2020, δηλαδή όλως τυχαίως τη χρονιά όπου διαδραματιζόταν ο προηγούμενος τίτλος χμμμμ.

Αυτό ήταν το λιγότερο όμως, φίλες και φίλοι, απ’ όσα συνέβησαν στην παρουσίαση του παιχνιδιού στην φετινή Ε3. Πιο συγκεκριμένα, την ανακοίνωση την έκανε ο άρχοντας του σύμπαντος αυτοπροσώπως, ο Neo κι ο John Wick της καρδιάς μας, ο μέγιστος αγαπούλης Keanu Reeves. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μας αποκάλυψε κι ότι θα παίζει ο ίδιος στο παιχνίδι, γεγονός που οδήγησε τον διαδικτυακό πληθυσμό σε απανωτούς nerd οργασμούς.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση:

Κι εδώ το νέο trailer του παιχνιδιού:

Φυσικά, ο Reeves κάθε άλλο παρά άγνωστος είναι εν γένει στο cyberpunk ιδίωμα, αφού έχει παίξει κι έναν Johnny Mnemonic στα 90s, για να μην ξεχνιόμαστε.

Κατά τ’ άλλα, παραθέτουμε μερικές από τις χαρακτηριστικά ψύχραιμες και μετρημένες αντιδράσεις που διατυπώθηκαν στα ίντερνετς μετά την αποκάλυψη της είδησης:

Best of internet