Quantcast

Βάλαμε στο FaceApp όλα τα πιτσιρίκια του Stranger Things για να δούμε πώς θα είναι ο 52ος κύκλος

ΟΚ, το μετανιώσαμε αρκετά γρήγορα

THE NERDSTREAM

17 Ιουλίου 2019

Ναι, βασικά, αν δεν ζείτε κάτω από κάποια πέτρα ή αν τυχόν έχετε φυσιολογική ζωή και δεν είστε όλη μέρα στο Facebook, τότε γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο λαός έχει ξετρελαθεί και περνάει την φάτσα του στο FaceApp για να ικανοποιήσει την τρομακτική του περιέργεια πώς θα μοιάζει σε 40 χρόνια και παρεμπιπτόντως να δώσει και τζαμπέ τα προσωπικά δεδομένα του στην εταιρία που κατέχει την εφαρμογή γιατί έτσι δουλεύει το πράμα ο καπιταλισμός πλέον.

Σε πιο χαλαρά νέα, λοιπόν, θυμάστε που σας λέγαμε ότι ένα πρόβλημα με την τρίτη σεζόν του Stranger Things ήταν ότι τα παιδάκια είναι στην εφηβεία, μια ομολογουμένως δύσκολη ηλικία, κι έτσι οι φάτσες τους ήταν πλέον για φάπες; Θυμάστε, επίσης, που σας λέγαμε ότι η τηλεοπτική και streaming βιομηχανία σκοπεύει χωρίς τύψεις να τραβήξει στα άκρα όσες σειρές αγαπάμε προκειμένου να διαρκέσουν μέχρι την αιωνιότητα και να συνεχίσει να μας αρμέγει μέχρι να πεθάνουμε;

Ε, καταλαβαίνετε πού πάει το πράγμα. Πήραμε όλα τα κουτσούβελα του Stranger Things και τα μετατρέψαμε με τον πιο creepy τρόπο σε σεβάσμιους γέροντες. Προσοχή: θα ακολουθήσουν σκληρές εικόνες, οπότε απολαύστε υπεύθυνα.

Robin

Maxine
Billy
Steve
Lucas
Dustin
Mike
Erica
Will
Nancy
Jonathan
Eleven
Demogorgon

Best of internet