Quantcast

Ξαναφτιάξαμε το Once Upon a Time in Hollywood από την αρχή, αλλά με τον Joey από τα Φιλαράκια

Τουλάχιστον 10 φορές πιο Rick Dalton από τον Rick Dalton

THE NERDSTREAM

26 Αυγούστου 2019

Αν είδατε το Once Upon a Time in Hollywood, αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι, τότε γνωρίζετε καλά δύο πράγματα. Πρώτον, ότι είναι αδύνατον να βγει νέα ταινία του Quentin Tarantino και να μην προκληθεί πανικός στις αίθουσες, στα πηγαδάκια, στα social media. Δεύτερον, ότι, ΟΚ, κακά τα ψέματα, ο σκηνοθέτης έχει υπάρξει και σε πολύ καλύτερη φόρμα στο παρελθόν – αλλά μπορεί αυτό να είναι απλά η γνώμη μας.

Σε κάθε περίπτωση, κατά την διάρκεια των περίπου 3 ωρών που κράτησε η ταινία, ένα πράμα μόνο πέρναγε από το δαιμόνιο μυαλό της έμπειρης ομάδα του Luben και του Nerdcult. Όχι, δεν μιλάμε για τον αριθμό πατουσών που εμφανίστηκαν στην οθόνη (αν και τα έχουμε κι αυτά τα στοιχεία στη διάθεσή μας για τους ενδιαφερόμενους). Μιλάμε για το γεγονός ότι όλη ιστορία του Rick Dalton θα μπορούσε απλά να αντικατασταθεί από σκηνές του Joey από τα Φιλαράκια κι η ταινία να μην έχει καμία διαφορά. Α, ναι, θα ακολουθήσουν κάποια S P O I L E R S.

Πρώτα απ’ όλα, δείτε τους.

Για να μην αναφέρουμε καν το γεγονός ότι ο Joey θα μπορούσε να τσιμπήσει τον ρόλο κι άλλων ηθοποιών πέρα από του Leonardo DiCaprio.

Ή το γεγονός ότι οι χορευτικές του ικανότητες είναι πολύ, πολύ καλύτερες από αυτές του ταραντινικού πρωταγωνιστή.

Joey Tribbiani Dance GIF - Find & Share on GIPHY

Αφού έχουμε την προσοχή σας, λοιπόν, πάμε να ξαναδούμε την ταινία να περνάει μπροστά από τα μάτια μας:

Best of internet