Quantcast

To Knives Out ζητάει ιδέες για τον τίτλο του sequel, το ίντερνετ δίνει τον καλύτερό του εαυτό

Έτσι γίνονται οι δουλειές

THE NERDSTREAM

12 Φεβρουαρίου 2020

Τις περισσότερες φορές, το ίντερνετ είναι ένας απέραντος βούρκος, μια εικόνα από το μετα-αποκαλυπτικό μέλλον της ανθρωπότητας, ένας βαλτότοπος όπου η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και νοημοσύνη πηγαίνει για να πεθάνει οικειοθελώς. Κάποιες φορές, βέβαια, εμφανίζονται εκείνες ακριβώς οι εκλάμψεις συλλογικής ευφυΐας και ευγενούς συνεργατικότητας που σου δίνουν ξανά ελπίδα. Ναι, μιλάμε για εκείνες φορές που οι άνθρωποι αποδεικνύουν πως όλοι μαζί μπορούμε.

Κάτι τέτοιο συνέβη λοιπόν χτες, όταν ο επίσημος λογαριασμός της ταινίας Knives Out στο Twitter απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στους fans ώστε να βοηθήσουν να βρεθεί ο τίτλος του sequel της ταινίας. Πρόκειται βέβαια για την ταινία του Rian Johnson που, φρέσκος κι αναζωογονημένος πια μετά την εμπειρία του The Last Jedi (που εμάς μας άρεσε πολύ αλλά διάφοροι διαφωνούν, τι να κάνουμε τώρα), έφτιαξε ένα παλιομοδίτικο αλλά πανέξυπνο μυστήριο στο κλασικό κι αγαπημένο στυλ της Agatha Christie.

Όλα ξεκίνησαν έτσι:

Κι έπειτα ακολούθησαν 27.000 απαντήσεις, με κυμαινόμενα επίπεδα ψυχραιμίας και έμπνευσης.

Κάποιες ιδέες ξεκίνησαν από τα βασικά:

Άλλες στράφηκαν στις προτάσεις για κάστινγκ:

Άλλες ανοίχτηκαν στα πελάγη της φαντασίας και των αναφορών:

Κάποιες ήταν πετυχημένες:

Αλλά τις είχε προλάβει ήδη ο δημιουργός:

Κατά τ’ άλλα, εμείς να θυμίσουμε ότι υπάρχει ήδη ένα ελληνικό Knives Out αλλά μάλλον είστε πολύ βλάχοι για να το εκτιμήσετε πραγματικά:

ΤΟ ΧΑΛΒΑΗ 5-0 ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ KNIVES OUT ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ NETWIX

Gepostet von Ψύχραιμες Κριτικές am Samstag, 1. Februar 2020

Best of internet