Quantcast

O Elon Musk γίνεται ο πρώτος comic book supervillain παρουσιαστής στην ιστορία του Saturday Night Live

Ζούμε αληθινά στο σκοτεινότερο και το καλύτερο timeline ταυτόχρονα

THE NERDSTREAM

10 Μαΐου 2021

Δεν ήμασταν ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που διατύπωσαν τον ισχυρισμό πως ο Elon Musk, ο 50χρονος συν-ιδρυτής του PayPal και αφεντικό των SpaceX και Tesla (και μύστης των κρυπτονομισμάτων και παράξενων ονομάτων μωρών), μοιάζει περισσότερο υπερκακός από υπερηρωικά κόμιξ και λιγότερο κανονικός άνθρωπος (σε διαρκή ανταγωνισμό με τον άλλο tech supervillain του 21ου αιώνα βέβαια, δηλαδή τον Mark Zuckerberg).

Αυτό το σαββατοκύριακο, λοιπόν, ο Elon Musk ανέλαβε την ακριβοθώρητη θέση του host της ιστορικής εκπομπής Saturday Night Live. Για την ακρίβεια, είναι ο πρώτος άνθρωπος έξω από το industry της ψυχαγωγίας που παρουσιάζει το SNL από το 2015 που το έκανε ο Donald Trump, κι όλοι βέβαια θυμόμαστε πόσο καλά πήγε αυτό στη συνέχεια (εμπρός για προεδρικές εκλογές Elon Musk vs Kanye West να αλλάξουμε πλανήτη, με σχέδιο αποικισμού του πρώτου βέβαια).

Η εκπομπή αυτή ήταν επίσης ιστορική καθώς μεταδόθηκε για πρώτη φορά ζωντανά μέσω YouTube σε περισσότερες από 100 χώρες που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το cyborg περφόρμανς μιας αυτο-αποκαλούμενης ιδιοφυίας σε πραγματικό χρόνο. Υπήρξαν βέβαια μέλη του καστ του SNL, συγκεκριμένοι οι Aidy Bryant και Bowen Yang, που αντέδρασαν στην επιλογή της εκπομπής να δώσει βήμα σε έναν καπιταλιστή/τρολ σαν τον Musk, κάτι που εξέφρασαν με αναδημοσίευση tweets σαν τα παρακάτω (τα οποία βέβαια μετά έσβησαν).

Σε κάθε περίπτωση, το πράγμα λειτούργησε έτσι όπως το ήθελε η παραγωγή του SNL και ο ίδιος ο Musk, αφού η εκπομπή κατέγραψε αύξηση τηλεθέασης περίπου 33% σε σύγκριση με τα τελευταία τρία επεισόδια. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν γίνονται όλα; Ερώτημα. Σε κάθε περίπτωση, τσεκάρετε παρακάτω τον μονόλογό του και μπείτε στο YT κανάλι της εκπομπής για περισσότερο Musk, με δική σας ευθύνη πάντα.

Εδώ επίσης αν τον θέλετε ως Wario:

Ως boss του Άρη:

Κι εδώ ως γιατρό για Gen-Z-ers:

Με τις υγείες σας.

Best of internet