Quantcast

Σκοτώθηκε από πυροβολισμούς ο Takeoff των Migos, μαύρη μέρα για το hip hop και την Ατλάντα

Ο 28χρονος ράπερ έπεσε νεκρός χτες βράδυ παίζοντας ζάρια στο Χιούστον

THE NERDSTREAM

1 Νοεμβρίου 2022

Πριν λίγο μαθεύτηκε ότι ο Takeoff, ένας από τους τρεις ράπερς των Migos, σκοτώθηκε από πυροβολισμούς στην πόλη του Χιούστον. Ο 28χρονος Kirshnik Khari Ball, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, έπαιζε ζάρια χτες βράδυ σε ένα σοκάκι του Χιούστον μαζί με τον Quavo, έτερο μέλος των Migos, όταν ξεκίνησαν πυροβολισμοί. Ο Takeoff έπεσε νεκρός, ενώ δύο ακόμα άτομα τραυματίστηκαν κατά την συμπλοκή.

Οι Migos ήταν εξαιρετικά σημαντικοί για την trap σκηνή της Ατλάντα κατά τα πρώτα χρόνια των 10s, και έπαιξαν κομβικό ρόλο στο να γίνει mainstream ο ήχος της πόλης τους. Κατ’ ουσίαν, όλη η άνθιση του νότιου ήχου του trap κατά την τελευταία δεκαετία χρωστάει πολλά πράγματα στο συγκρότημα, το slang του, το fashion του και τα πρώιμα hits του (ανάμεσά τους και το Versace). Και φυσικά η τεράστια επιτυχία ήρθε το 2016 με το Bad and Boujee.

Για την ιστορία, ας αναφέρουμε ότι ο Takeoff μαζί με τους υπόλοιπους Migos είχαν παίξει έναν υπέροχο guest ρόλο ως fictionalized εκδοχή του εαυτού τους στην πρώτη σεζόν του Atlanta, με τον δημιουργό (και συντοπίτη τους) Donald Glover να αποτίει έτσι έναν ιδιαίτερο φόρο τιμής σε ένα από τα πιο επιδραστικά hip hop συγκροτήματα που έβγαλε ποτέ η πόλη. Τσεκάρετε παρακάτω ένα απόσπασμα από την σκηνή, και RIP Takeoff.

Best of internet