Quantcast

Μερακλής κομιξάς φτιάχνει τους χαρακτήρες του Κωνσταντίνου και Ελένης ως κάρτες Dungeons and Dragons

Δείτε House of the Dragon εσείς, η φάση είναι Κομάντα και Βυζαντινολόγοι

THE NERDSTREAM

26 Ιανουαρίου 2023

Μα πραγματικά, γιατί να εξαρτώμαστε από το κάθε φραγκολεβαντίνικο αμερικανόδουλο fantasy franchise που έχει ονειρώξεις με την μεσαιωνική Ευρώπη όταν εμείς είχαμε τον δικό μας θεοσκότεινο Μεσαίωνα με το Βυζάντιο; Και ποιο άλλωστε είναι ο μεγαλύτερος ειδήμων επί του Βυζαντίου, ο σπουδαιότερος βυζαντινολόγος που έχει γεννήσει ποτέ η χώρα; Ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός φυσικά. Αυτός είναι εκλεκτός. Κάμερα σε μας.

Υπέπεσε αυτές τις μέρες στην αντίληψή μας ένα διαμαντάκι του σύγχρονου ελληνικού ίντερνετ. Ο comics artist, illustrator και graphic designer Jimmy-Chris Agarai έχει πάρει τους χαρακτήρες του Κωνσταντίνου και Ελένης και τους έχει μετατρέψει σε κάρτες Dungeons and Dragons, φουλ κομπλέ με όλα όσα χρειάζεται να έχει ένα ολοκληρωμένο fantasy RPG έτοιμο να το απολαύσετε με τους φίλους σας και να γίνει ακριβή τηλεοπτική υπερ-παραγωγή.

Τσεκάρετε παρακάτω τα Instagram posts με τις κάρτες και ξεφυλλίστε τα γιατί περιέχει αρκετές το καθένα. Θυμίζουμε και το αντίστοιχο έπος που βρήκαμε τις προάλλες με την διασκευή της σειράς με set Playmobil. Μας αρέσει γενικά αυτή η τάση, ελπίζουμε να συνεχιστεί.

Best of internet