Quantcast

Μύστισσα Jamie Lee Curtis πιστολιάζει οσκαρικό δείπνο για εξαιρετικά σημαντικό λόγο

Κάντε κλικ για να μάθετε, κάπως πρέπει να ζήσουμε κι εμείς

THE NERDSTREAM

7 Μαρτίου 2023

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τα φετινά Όσκαρ, φίλες και φίλοι, και το τοπίο αρχίζει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει στα διάφορα-βραβεία προεόρτια της τρέχουσας awards seasons. Ας πούμε, στα Independent Spirit Awards που απονεμήθηκαν το ΣΚ, το Everything Everywhere All at Once μάζεψε επτά βραβεία, ανάμεσά τους και αυτό της καλύτερης ταινίας.

Κατά την διάρκεια της τελετής, η Jamie Lee Curtis, συμπρωταγωνίστρια επίσης στην ταινία, μίλησε στους δημοσιογράφους και τους αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο θα πιστολιάσει ανερυθρίαστα το επίσημο οσκαρικό δείπνο των υποψηφίων για τα βραβεία. Κι ο λόγος είναι σημαντικός. Κοιμάται νωρίς. Αυτό. Και ως υπεύθυνη ενήλικας, προτίμησε τις 8 ώρες ύπνου από τις 3 ώρες small talk.

Κατά μία έννοια, είναι ο ίδιος λόγος που κι εμείς δεν πρόκειται να ξενυχτήσουμε την Κυριακή το βράδυ ώστε να δούμε τα Όσκαρ. Τα λέμε Δευτέρα πρωί λοιπόν. Να πέσει το βίντεο:

@hollywoodreporter #jamieleecurtis explains why she’s skipping the #oscars nominees dinner at the #spiritawards #filmindependentspiritawards #everythingeverywhereallatonce ♬ original sound – The Hollywood Reporter

Best of internet