Quantcast

Έτσι θα ήταν οι ελληνικές εκλογές αν τις είχε σκηνοθετήσει ο Wes Anderson, σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν

Ώστε φτάσαμε λοιπόν σε αυτό το σημείο της Τεχνητής Νοημοσύνης

THE NERDSTREAM

8 Ιουνίου 2023

Κάπως έτσι θα μοιάζει πια η ζωή μας από εδώ και πέρα, φίλες και φίλοι. Θα φτιάχνονται αστεία mindfucking πράγματα με Α.Ι., εμείς θα ψαρώνουμε και θα τα κάνουμε viral, η ανθρωπότητα θα καταστραφεί από τις μηχανές. Μια χαρά, προχωράμε.

Ας πούμε, βλέπεις το The Lord of the Rings περασμένο από Α.Ι. ώστε να μοιάζει σα να το γύρισε ο Wes Anderson. Και λες, χμμμ, καλή ιδέα, ας δούμε τι θα συνέβαινε τώρα αν στην θέση του Άρχοντα βρισκόταν ο αληθινός Άρχοντας, δηλαδή ο Κούλης.

Δεν έχουμε να πούμε κάτι περισσότερο, ας αφήσουμε το έργο του καλλιτέχνη (ή μήπως ο καλλιτέχνης είναι το ίδιο το Α.Ι; Χμμμ, αυτό έγινε πολύ φιλοσοφικό πολύ γρήγορα) να μιλήσει από μόνο του. Ελληνικές εκλογές του 2023 by Wes Anderson λοιπόν:

@verb_one Greek elections directed by Wes Anderson . . . #ai #aivideos #aiart #aicontent #aiartist #midjourney #generativeart #greekelections2023 #neadimokratia #syriza #mitsotakis #tsipras #varoufakis #koutsoumpas #pasok #greekparliament #wesanderson #wesandersonfilm #grandbudapesthotel #greekmemes #greekcomedy ♬ πρωτότυπος ήχος – ChrisB.

Best of internet