Quantcast

Έρχεται τηλεοπτικό remake του Dead Ringers, με την Rachel Weisz στον δίδυμο πρωταγωνιστικό ρόλο

Και σεναριογράφο την Alice Birch του Normal People, πράγμα ψηστικό

THE NERDSTREAM

19 Αυγούστου 2020

Κατά κανόνα, πρόκειται ακριβώς για εκείνο το είδος τηλεοπτικής παραγωγής που μας αφήνει από χλιαρά αδιάφορους μέχρι ελαφρώς εκνευρισμένους. Η τάση της pop κουλτούρας για νοσταλγική ανακύκλωση έχει οδηγήσει σε αμέτρητα remakes/sequels/prequels/spinoffs τα τελευταία χρόνια, και το reboot με αλλαγή φύλου του κεντρικού χαρακτήρα είναι ένα από τα πιο τεμπέλικα μοτίβα αυτής της τάσης.

Μερικές φορές όμως βγάζει νόημα. Ας πούμε, χτες μαθεύτηκε ότι το Amazon ετοιμάζει ένα τηλεοπτικό remake του Dead Ringers, της αριστουργηματικής 80s ταινίας του μεγάλου David Cronenberg όπου ο Jeremy Irons υποδυόταν δύο δίδυμους γυναικολόγους που είχαν ερωτική σχέση με την ίδια γυναίκα. Τώρα, λοιπόν, έρχεται μια νέα τηλεοπτική σειρά που θα αφηγηθεί μια παρόμοια ιστορία από την σκοπιά δύο δίδυμων γυναικών γυναικολόγων.

Στον διπλό πρωταγωνιστικό θα βρίσκεται η Rachel Weisz, την οποία είδαμε τελευταία φορά στο The Favourite και σύντομα αναμένουμε και στο Black Widow. Η ίδια θα έχει επίσης θέση παραγωγού, ενώ πρόκειται για τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο έβερ στην αμερικάνικη τηλεόραση. Ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει βέβαια ότι το σενάριο θα γραφτεί από την Alice Birch, η οποία στο πρόσφατο παρελθόν έχει δείξει εξαίρετα δείγματα με το κινηματογραφικό Lady Macbeth και το τηλεοπτικό Normal People, ενώ παράλληλα έχει δουλέψει στο φοβερό Succession.

Προς το παρόν από εμάς είναι ναι λοιπόν, ενώ οφείλουμε επίσης να υπενθυμίσουμε ότι αναμένουμε και μια τηλεοπτική σειρά από τον ίδιο τον Cronenberg για το Netflix.

Best of internet