Quantcast

Έρχεται τηλεοπτική σειρά Blade Runner από την Amazon, ευτυχισμένο το 2099

Με Ridley Scott να αναλαμβάνει την παραγωγή, αλλά όχι την σκηνοθεσία

THE NERDSTREAM

16 Σεπτεμβρίου 2022

Πίσω στο 2017, ανήκαμε στους σκεπτικιστές που προβληματίζονταν σχετικά με το γεγονός της κυκλοφορίας ενός sequel για το αριστουργηματικό Blade Runner του Ridley Scott, ακόμα κι αν προερχόταν από τον λατρεία Denis Villeneuve. Κι η αλήθεια είναι ότι το Blade Runner 2049 πράγματι δε μας ενθουσίασε, αλλά δεν περιμέναμε ότι το πράγμα θα έχει και συνέχεια.

Η συνέχεια στην οποία αναφερόμαστε, λοιπόν, είναι ότι η Amazon, αφού τίναξε τη μπάνκα στον αέρα με το The Rings of Power, συνεχίζει την φιλόδοξη τηλεοπτική της πορεία ανακοινώνοντας πως πρόκειται να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα της μια live-action μίνι-σειρά 10 ωρών που θα συνεχίζει την ιστορία του Blade Runner στο έτος 2099 (και φυσικά ο τίτλος θα είναι Blade Runner 2099).

Παραγωγός της σειράς θα είναι ο ίδιος ο Scott, ο οποίος πρόσφατα άλλωστε έκανε το πρώτο του τηλεοπτικό βήμα με το Raised by Wolves. Παρόλα αυτά, και παρότι τον αγαπάμε, ο τρόπος που έχει χειριστεί το franchise του Alien δε μας δημιουργεί κάποια ιδιαίτερη αισιοδοξία. Περιμένουμε πάντως να μάθουμε και τον σκηνοθέτη.

Ακόμα δε γνωρίζουμε τίποτα για την πλοκή ή το καστ της σειράς, ούτε αν θα είναι ευθύ sequel της τελευταίας ταινίας ή αν θα σχετίζεται με την animated σειρά Blade Runner: Black Lotus που είδαμε πέρσι στο Adult Swim. Με άλλα λόγια, περιμένουμε και βλέπουμε.

Best of internet