Quantcast
ORIGINALS

5 τελείως ελληνικά ζευγάρια πιο τοξικά από Τζόνι Ντεπ & Άμπερ Χερντ

Όταν εμείς πλακωνόμασταν στα κανάλια, τα χειρότερα ζευγάρια του εξωτερικού τρώγανε βελανίδια


THE NEWSROOM · 2 Ιουνίου 2022

Το μεγάλο ντέρμπι εξευτελισμού μόλις τελείωσε και έχει νικητή. Στο σπουδαιότερο φεστιβάλ ετεροντροπής εδώ και χρόνια, ο Τζόνι Ντεπ δικαιώθηκε από το δικαστήριο στα περί δυσφήμισης ενάντια στην πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ. Το ενδιαφέρον είναι ότι όλα όσα ακούστηκαν σε αυτή τη δίκη ίσως είναι λιγότερο ντροπιαστικά από τον δημόσιο διάλογο – από τα καφενεία μέχρι το TikTok, όλοι πήραν μέρος σε αυτή τη δίκη έχοντας αποφασίσει προκαταβολικά για το ποιος έχει δίκιο και άρα ποιον υποστηρίζουν. Στο φινάλε, εκατομμύρια άνθρωποι σε live μετάδοση έβλεπαν τη δίκη μεταξύ δύο ανθρώπων που αλληλοκακοποιήθηκαν, σα να είναι η αγαπημένη τους σειρά.

Και οκ, it’s a man’s world που λένε, οπότε με τους καυλωμένους φανς της θεωρίας «Η Άμπερ Χερντ είναι η γυναίκα αράχνη που θέλει να καταστρέψει τον χαριτωμένο πειρατή της καρδιάς μας, οι φεμινίστριες είναι όλες Άμπερ χωρίς λεφτά, χωρίς το #MeToo θα είχαμε ακόμη μια ευτυχισμένη οικογένεια» μάλλον κάτι παίζει. Θα έλεγε κανείς ότι η γκαβομάρα της δικαιοσύνης, η φτωχή αλήθεια, ο αδικημένος Τζόνι Ντεπ δεν έχουν και τόση σημασία – το βασικό για κάποιους είναι ότι μπορούν να πανηγυρίσουν μια νίκη σε βάρος μιας γυναίκας, που θα γιορταστεί με μια φιέστα μισογυνισμού, από την οποία μπορεί να ξεκινήσει η ανδρική επανάσταση σε βάρος του μισητού φεμινισμού που τελικά θα μας οδηγήσει πίσω στο ευτυχισμένο 1950 ή κάτι τέτοιο.

Σε ό,τι αφορά τη δίκη αυτή καθαυτή, καμιά φορά η λύση είναι απλά να μην διαλέξεις πλευρά (και ίσως να μην κάνεις τόσο τοξικές σχέσεις στην προσωπική σου ζωή) – δεν είναι τελικός Τσου Λου η φάση. Σε κάθε περίπτωση, για άλλο σας θέλουμε εδώ.

Πολύ πριν ο Τζόνι γίνει πειρατής, η Ελλάδα μας είχε χαρίσει μερικά ζευγάρια πιο τοξικά από λιμνούλα στο εσωτερικό του Τσερνόμπιλ, που δίδαξαν αυτοεξευτελισμό και αμηχανία και δημόσια διαπόμπευση στο (πρώην) άλλο τους μισό. Δώρισαν στην ανθρωπότητα εξωφρενικές δηλώσεις, μακελειό στα κανάλια και irl ερωτοδικεία και μάλιστα πολύ πριν τα social media. Πολλά από αυτά κινδυνεύουν να ξεχαστούν, οπότε καλό είναι να καταγραφούν για χάρη των επόμενων γενεών.

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:

Βάσια Παναγοπούλου – Απόστολος Δοξιάδης

Οκ, εδώ έχουμε μια περίπτωση που θα έκανε ακόμη και την Άμπερ με τον Τζόνι να κοκκινίσουν. Γιατί μπορεί ο Τζόνι να κατηγόρησε την Άμπερ ότι σκάτωσε το κοινό τους κρεβάτι, όμως η πλευρά Δοξιάδη κατηγόρησε την Β. Παναγοπούλου ότι προσπάθησε να σκοτώσει τον πρώην σύζυγό – για την ακρίβεια, να οργανώσει τη δολοφονία του. Πριν από αυτό, ή μετά από αυτό, ή παράλληλα με αυτό, ο κ. Δοξιάδης είχε κατηγορηθεί από τη σύζυγό του για το εξής:

«Μια μέρα τον έπιασα στην κουζίνα να τρώει τη φρουτόκρεμα του μωρού.»

Νομίζετε ότι η κατάσταση είναι αρκετά τοξική ως εδώ; Όχι, αγαπητές φίλες και φίλοι. Αρκετά τοξική έγινε όταν η Παναγοπούλου κατηγόρησε τον Δοξιάδη ότι είναι μπλεγμένος στη δολοφονία του συγγραφέα Κώστα Ταχτσή (!) κι επίσης τον χαρακτήρισε ψυχικά άρρωστο και κρυφογκέι. Όλα αυτά (και πολλά άλλα) ακούστηκαν στα ελληνικά δικαστήρια όσο κρατούσε αυτό το θρυλικό αυτό beef. Αυτό μάλιστα, είναι σοβαρή τοξικότητα.

 

Αλέξης Κούγιας – Εύη Βατίδου

Ένα αληθινά θρυλικό ξεκατίνιασμα πρώην συζύγων που έγινε και πιο physical από άμυνα σε ματς της Ευρωλίγκα και κατέληξε σε αλληλομηνύσεις κλπ κλπ. Αντικειμενικά, οι Βατίδου και Κούγιας είναι ο βασιλιάς και η βασίλισσα του footage: Το βίντεο με το thousand yard stare του μεγαλοδικηγόρου να θρηνεί σε όλα τα κανάλια ότι η σύζυγός του προσπάθησε να τον μακαιρώσει με το τακούνι της θα μας μείνει αξέχαστο.

Η πιο killer στιγμή όμως είναι η ατάκα της Εύης Βατίδου για τον πρώην σύζυγό της:

«Καλό είναι να σταματήσει λίγο να βγαίνει στην τηλεόραση.»

Καλή άποψη και επίκαιρη μέχρι και σήμερα,  δε θα πούμε όχι.

Μάρκος Σεφερλής – Έλσα Μιχαλακοπούλου

Η αλήθεια είναι ότι εν έτει 2022, ο αρχαίος γάμος του Σεφερλή από τα 90s έχει σχεδόν ξεχαστεί. Τόσο πολύ που είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς λεπτομέρειες για όλα αυτά – μόνο αν σου τις παρέχουν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι. Ο σύντομος γάμος τους πρόλαβε να οδηγήσει στην από κοινού αγορά μιας βίλας στη Βούλα, η οποία κατέληξε σε πλειστηριασμό. Το ίδιο το ζευγάρι κατέληξε σε επική κόντρα, δικαστήρια, όλα αυτά που κάνουν έναν γάμο αψέχαστο.

Τι δε χρειαζόταν να ξέρουμε, για το οποίο φρόντισαν να μας ενημερώσουν τότε τα κουτσομπολίστικα περιοδικά και πιο πρόσφατα ο ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής; Ότι χώρισαν λόγω συζυγικής απιστίας. Μάλιστα, πριν λίγα χρόνια ο γνωστός κωμικός βγήκε και τα είπε μαζί με τη νυν σύζυγό του στην εκπομπή “MEGA Με Μία”: Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε ότι για 3 μήνες έπαιζε στο ίδιο θέατρο πλάι στην Ε. Μιχαλακοπούλου και το νέο της ερωτικό ενδιαφέρον.

Δεν καταλάβαμε αν πρόκειται για την παράσταση με τίτλο «Απάτα τον πλησίον σου» όπου έπαιζαν μαζί ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλσα Μιχαλακοπούλου. Στην πραγματικότητα, νομίζουμε ότι δε θέλουμε καν να ξέρουμε.

Είναι ήδη αρκετά αμήχανο.

Τόλης Βοσκόπουλος – Τζούλια Παπαδημητρίου

To ίσως πιο early παράδειγμα υπερεπιτυχημένου γάμου (αρραβωνιάστηκαν παρουσία του Ανδρέα Παπανδρέου, μεγάλη η χάρη του) που έγινε Μοσούλη στα κανάλια της εποχής. Μερικές από τις ατάκες που ειπώθηκαν δημόσια είναι το «με δάγκωσαν μάνα και κόρη» από τον Βοσκόπουλο και το «ο Τόλης έβγαλε πιστόλι και με απειλούσε» από την Παπαδημητρίου, ενώ ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι ο εμφύλιος ενέπλεξε και ξένες μεγάλες δυνάμεις: Ο Βοσκόπουλος υποστηριζόταν δημόσια από τον Μάκη Ψωμιάδη, ενώ η Παπαδημητρίου από τον αδερφό της. Το τηλεοπτικό battle έγινε δικαστικό Game of Thrones, με τον Κούγια να αναλαμβάνει τον τραγουδιστή και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο να εκπροσωπεί τη σύζυγό του.

Το τελικό part με τον Βοσκόπουλο και test DNA ώστε να αποκηρύξει την Χαρά, το κορίτσι που είχε αναγνωρίσει ως κόρη του, θα μπορούσαν να προκαλέσουν θλίψη μέχρι και στον Νταρθ Βέιντερ. Στο κάτω κάτω, στο φινάλε αυτός αναγνώρισε τον γιο του.

Φραν – Ρούλα Βροχοπούλου

Αν η μεγαλύτερη δυνατή έκθεση ερωτικής ζωής στα ΜΜΕ ήταν ολυμπιακό αγώνισμα, η Ρούλα Βροχοπούλου από το «The Wall» θα ήταν ο αντίστοιχος Μαρκ Φελπς. Για κάποιο περίεργο λόγο, το ρομάντσο με τον κατά 29 χρόνια μικρότερό της Φραν δεν πήγε καλά και η πρώην σύζυγός του προσπάθησε εδώ και χρόνια να το ξεπεράσει μιλώντας για αυτό σε όποιον θέλει να την ακούσει:

Μέχρι που έγινε τηλεπερσόνα και πρωταγωνίστηκε σε διάφορα σκηνικά που θα ζήλευε κι ο Χάντερ Τόμσον:

Ή όπως είπε η ίδια:

«Μετά το παιχνίδι είχα πάει στην Κύπρο, τραγούδησα καραόκε και πήρα 15,000 ευρώ. Στο Αγρίνιο, σε ένα μπαρ, μου έδωσαν 4,000 ευρώ για να λέω καλησπέρα, καλωσήρθατε.»

Γιατί μέχρι και σήμερα, τα κουτσομπολάδικα της TV ακόμα την ψάχνουν όποτε δεν έχουν κάτι πιο fresh, ξέροντας πολύ καλά ότι αυτό το κοίτασμα κριντζ δε θα στερέψει ποτέ.

«Ξέρω ότι ο Φραν ζει καλά, έχει κάνει οικογένεια, έχει πάρει μια υπέροχη μικρότερή του κοπέλα, έχει κάνει τρία παιδάκια. Έχω μπει στο facebook με άλλο όνομα και βλέπω τα πάντα

Έχετε ακούσει ποτέ μεγαλύτερο happy ending από αυτό;

Best of internet