Quantcast

Ένα fan account της Emma Watson στο Twitter σχολιάζει τις ελληνικές εκλογές, για κάποιο λόγο

Και εύχεται συγχαρητήρια στους Έλληνες για τη νέα τους κυβέρνηση

THE NERDSTREAM

23 Μαΐου 2023

Τα μάτια του πλανήτη ήταν στραμμένα στην ελληνική κάλπη την Κυριακή, φίλες και φίλοι. Οκ, ίσως όχι όλου του πλανήτη, αλλά σίγουρα της Emma Watson. Οκ, ίσως όχι της Emma Watson, αλλά σίγουρα ενός αγγλόφωνου fan account της στο Instagram το οποίο πέρα από το να κάνει simping στην ηθοποιό αποφάσισε να σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα.

Ανάμεσα σε γκλαμουράτες και girlboss φωτογραφίες της Watson, λοιπόν, ο λογαριασμός Emmaverse έκανε το εξής tweet, πάνω στο οποίο πέσαμε κατά λάθος χαζεύοντας στο hashtag #εκλογές23 την Δευτέρα:

Αυτό ήταν αρκούντως αλλόκοτο για να μας βάλει σε σκέψεις και να εξερευνήσουμε το account, διαπιστώνοντας πως το ενδιαφέρον για την ελληνική πολιτική σκηνή είναι θερμό:

Τα *ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ* προς την νέα κυβέρνηση δε μας πτόησαν, και σύντομα διαπιστώσαμε ότι κάνει και shares από βαμμένα μπλε accounts του Twitter, όπως αυτό εδώ:

Που σημαίνει ότι, οκ, λογικά η διαχειρίστρια είναι HELLENE, και εκτός αυτού έχει και πολιτικό πλάνο για την Emma Watson που ξεπερνάει τα εθνικά σύνορα και κοιτάζει προς τον ορίζοντα της girlboss παγκόσμιας κυριαρχίας. Και μάλιστα με ποσοστά Βόρειας Κορέας:

Best of internet