Quantcast

Bryan Cranston και Aaron Paul θα έχει η τελευταία σεζόν Better Call Saul, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι

IT IS HAPPENING

THE NERDSTREAM

11 Απριλίου 2022

Έφτασε η ώρα, φίλες και φίλοι. Το Better Call Saul, το τηλεοπτικό prequel του Breaking Bad που αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τα spinoffs χειρότερα από τα originals (ναι, είπαμε ότι είναι καλύτερο από το Breaking Bad, fight us), κοντεύει να φτάσει στο τέλος του με την 6η σεζόν του που έρχεται αυτές τις μέρες. Και οι δημιουργοί του μας έδωσαν μερικά υπέροχα νέα αυτές τις μέρες, ακόμα κι αν ήταν ψιλο-αναμενόμενα.

Το Σάββατο ο συν-δημιουργός της σειράς, Peter Gould, βρέθηκε στο PaleyFest του Λος Άντζελες και αποκάλυψε πως οι Bryan Cranston και Aaron Paul θα επαναλάβουν τους ρόλους τους ως Walter White και Jesse Pinkman για το φινάλε του Better Call Saul δίπλα στον Bob Ondekirk. Προφανώς δεν σποϊλέριασε κάτι, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι το αποτέλεσμα θα βγει καλύτερο από τον επίλογο του Breaking Bad με το El Camino το 2019.

Αυτά προς το παρόν, θυμίζουμε πως η 6η σεζόν ξεκινάει στις 18 Απριλίου και θα αποτελείται από 13 επεισόδια. Τσεκάρετε και το trailer σε περίπτωση που σας είχε ξεφύγει:

Best of internet