Quantcast
THE STREAM

Γνωστή πόλη της Αιτωλοακαρνανίας φαίνεται πως είναι η νέα πατρίδα του σατανισμού

Κούκλες βουντού και μαύρης μαγείας βρέθηκαν σε σπήλαιο κοντά στο Αγρίνιο


THE NEWSROOM · 19 Απριλίου 2018

Κάτι σκοτεινό ελλοχεύει στην Αιτωλοακαρνανική ύπαιθρο, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο σπηλαιολόγος Κωνσταντίνος Μπακολίτσας από το σπήλαιο στο Πετροχώρι, 30 χιλιόμετρα έξω από το Αγρίνιο. Απ’ ό,τι φαίνεται, στην Αιτωλοακαρνανία το κακό το μάτι είναι το best case scenario, αφού τελικά υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι έχουν τη διάθεση να ξοδέψουν τόση ενέργεια, ώστε να ανέβουν στο σπήλαιο, να κατασκευάσουν κέρινα ομοιώματα των ουχτρών’τς΄ και να τα καρφώσουν πάνω σε πασσαλάκια.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο agrinionews.gr σύμφωνα με όσα δημοσίευσε ο σπηλαιολόγος στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, στο σπήλαιο βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα που παραπέμπουν σε μαύρη μαγεία και κατά πάσα πιθανότητα είναι πεμπτουσιωτές του Βόλντεμορτ κούκλες βουντού.

"Vudu" Cave στο Πετροχώρι (Petroxori) ….. από την Κλασική Εποχή κι έπειτα έχουν βρεθεί ομοιώματα, κυρίως μολύβδινα (τα…

Gepostet von Konstantinos Bakolitsas am Mittwoch, 11. April 2018

«”Vudu” Cave στο Πετροχώρι (Petroxori)… από την Κλασική Εποχή κι έπειτα έχουν βρεθεί ομοιώματα, κυρίως μολύβδινα (τα συγκεκριμένα είναι κέρινα), που παριστάνουν τα θύματα της βλαπτικής μαγείας. Αυτά τα ομοιώματα (καταπασσαλεύσεις) οι μάγοι είτε τα έδεναν με δεσμά, είτε τα τρυπούσαν με καρφιά (στα δικά μας συμβαίνουν και τα δύο) και στη συνέχεια τα έθαβαν σε τάφους ή τα πετούσαν σε πηγές, ποταμούς ή λίμνες (στην περίπτωσή μας σε σπήλαιο-βάραθρο)…»

Φυσικά τα ομοιώματα αυτά δεν προέρχονται ούτε από την κλασσική εποχή, ούτε από τον μεσαίωνα, αλλά πρόκειται για εξαιρετικά πρόσφατες προσθήκες, όπου κατά πάσα πιθανότητα, κάποιοι πραγματικά αποφασισμένοι και οργισμένοι Αγρινιώτες θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους δένοντας με μαύρη μαγεία κάποιους συμπολίτες τους. Κάπως έτσι, ο σπηλαιολόγος βρήκε κέρινα ομοιώματα με καρφίτσες στο σώμα, καρφιά, λουκέτα, τρίχες, σαπούνια, νύχια ενώ κάποια ήταν δεμένα με σκοινί, αποδεικνύοντας ότι οι επιρροές από τον 90s σατανισμό του Δημητροκάλη, ζουν και βασιλεύουν εν έτει 2018 στην όμορφη Αιτωλοακαρνανία.

Ακόμα δεν είναι γνωστό εάν το βουντού στο σπήλαιο του Πετροχωρίου συνδέεται με τις σατανιστικές τελετές της ΚουΚλουξΚλαν στην Αχαΐα.

 

Best of internet