Quantcast
THE STREAM

Το live των Iron Maiden και ο Σατανάς φταίνε για τη φωτιά στην Πεντέλη, εφημερίδα αποκαλύπτει

50 χιλιάδες Ελληνόπουλα παρασύρθηκαν σε σατανιστική τελετή υπό τους ήχους των Iron Maiden


THE NEWSROOM · 21 Ιουλίου 2022

Κανονικά, θα έπρεπε να είμαστε όλοι ευγνώμονες που υπάρχει ακόμη μια αληθινή πατριωτική εφημερίδα – αυτή είναι φυσικά η αγαπημένη μας Ελεύθερη Ώρα. Χωρίς αληθινές πατριωτικές εφημερίδες δε θα μαθαίναμε την αλήθεια για τη ζωή, το σύμπαν και τα πάντα που μας κρύβουν τα καθεστωτικά μέσα της Νέας Τάξης. Και το 2022 η Ελεύθερη Ώρα έκανε για άλλη μια φορά το καθήκον της.

Πιο συγκεκριμένα, μας αποκάλυψε ποιος ευθύνεται για την καταστροφή στην Πεντέλη. Ούτε το κράτος, ούτε η κλιματική αλλαγή, ούτε η ασύμμετρη απειλή, ούτε καν οι Τούρκοι – τα πραγματικά αίτια της φωτιάς είναι οι επικλήσεις στον Σατανά που έγιναν στην πρόσφατη συναυλία των Iron Maiden. Το επιχείρημα ενισχύεται με οπτικά μέσα στο εξώφυλλο και hard data: Κάθε συναυλία των Iron Maiden τα τελευταία χρόνια συνοδεύεται από μια καταστροφική φωτιά.

Χρειάζεστε κάτι άλλο; Εμείς πειστήκαμε:

Ήδη, οι αρμόδιοι φορείς επεξεργάζονται τις φοβερές αποκαλύψεις:


Σε άλλα Maiden-ικά νέα, ο κάποτε relevant ραδιοσταθμός Atlantis FM ανακοίνωσε ότι θα κάνει μποϊκοτάζ σε όλη τη δισκογραφία των Iron Maiden που τραγουδάει ο Μπρους Ντίκινσον. Κοινώς, θα παίζει Maiden μόνο με Ντι Άνο και Μπέιλι.

Γιατί; Γιατί στην συναυλία του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, ο Ντίκινσον αποκάλεσε «greek cunt» (αμετάφραστο) έναν θεατή που άναψε καπνογόνο και τον ενόχλησε. Ο σταθμός υπογραμμίζει ότι κάτι τέτοιο έθιξε όλους τους Έλληνες. Εμείς θα πούμε, σίγουρα όλους τους Έλληνες που έχουν ραδιόφωνο και φέρνουν τον Κασιδιάρη για συνέντευξη, όπως είχε κάνει ο Atlantis το 2013.


Θα σας κρατάμε ενήμερους για το πως θα χωνέψει το βάναυσο αυτό πλήγμα ο Μπρους Ντίκινσον.

Best of internet