Quantcast
THE STREAM

Spam από άκυρα posts σε τοίχους διάσημων κέρασε το Facebook μετά από μερακλήδικο bug

Η πλατφόρμα που έκανε τον Ζουκ αυτοκράτορά μας πάντα έχει κάτι καινούριο να μας δείξει


THE NEWSROOM · 24 Αυγούστου 2022

«Μέγας είσαι Ζούκερμπεργκ και θαυμαστά τα έργα σου» θα μπορούσε να αναφωνήσει κανείς μετά το τελευταίο bug που μας κέρασε το Facebook. H γηραιά social media πλατφόρμα μάλλον έπαθε celebrity crush, οπότε αποφάσισε να χαρίσει σε πολλούς από τους ατελείωτους χρήστες της τα 15” δημοσιότητας που τους αναλογούν.

Πιο συγκεκριμένα, τα timelines των χρηστών γέμισε με post άλλων χρηστών στα προφίλ celebrities όπως η Τέιλορ Σουίφτ, η Κιμ Καρντάσιαν, η Σακίρα, ο Έμινεμ, η Λέιντι Γκάγκα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως πάντα, δεν είναι σαφές ποιες περιοχές του Facebook έχουν χτυπηθεί χειρότερα από αυτό το διασημοσπάμ, όμως η εικόνα που έχει καταγραφεί μοιάζει κάπως έτσι:

Σύμφωνα με σχετικά άρθρα στα media, το πρόβλημα έχει εμφανιστεί σε αρκετές χώρες, ενώ τις τελευταίες ώρες το DownDetector αναφέρει ότι έχουν πυκνώσει τα παράπονα:

Ως συνήθως, η ιδιοκτήτρια εταιρεία Meta μας ενημέρωσε ότι γνωρίζει ότι κάτι παίζει μέσω εκπροσώπου της:

«Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη ροή δεδομένων τους στο Facebook. Εργαζόμαστε για να επανέλθουν τα πράγματα στο φυσιολογικό όσο το δυνατόν συντομότερα και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία.»

Αργότερα δήλωσαν ότι το πρόβλημα λύθηκε:

Σίγουρα το έφτιαξαν, δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής ούτε ένα post στον τοίχο του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Best of internet