Quantcast
THE STREAM

Με ένα γραφείο και μια πένα τσακώθηκε ο βασιλιάς Κάρολος τις πρώτες μέρες της βασιλείας του

Με ανυπέρβλητες δυσκολίες ξεκίνησε η μοναρχία του δύσμοιρου γαλαζοαίματου παππού


THE NEWSROOM · 14 Σεπτεμβρίου 2022

Τα δικά του βασιλικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο rookie βασιλιάς Κάρολος (ο Γ’). Ο 73χρονος Άγγλος παππούς αναγκάστηκε να αναλάβει ρόλο βασιλιά σε ηλικία που ο κόσμος προτιμά να παίζει Θανάση στο καφενείο, κάτι που προφανώς του χάλασε τα vibes. Έτσι, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μανούλας του, ο Κάρολος άρχισε να βγάζει δημόσια μια σειρά από νευράκια.

Η αρχή του κακού ήταν το υπερβολικά μικρό γραφείο που τον έκατσαν στις 10 του μήνα, την ημέρα που ανακηρύχθηκε μονάρχης. O 73χρονος βασιλιάς φάνηκε να τα παίρνει στο κρανίο και έκανε πολύ στραβωμένος νόημα σε κάποιον βοηθό να αδειάσει το γραφείο του:

Το σόου συνεχίστηκε χτες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε ένα κάστρο στη Βόρεια Ιρλανδία. Υπογράφοντας το βιβλίο επισκεπτών, ο Κάρολος πρώτα ξέχασε την ημερομηνία και στη συνέχεια ανακάλυψε ότι η πένα του στάζει μελάνι (that’s what she said), οπότε εκνευρίστηκε εμφανώς. Όπως είπε:

«Δεν αντέχω αυτό το διαολεμένο πράγμα»

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Πάντως, ο Κάρολος δεν είναι ο μόνος που έχει προβλήματα αυτή την περίοδο. Για την ακρίβεια, είναι ο ίδιος αιτία προβλημάτων για τους εργαζόμενους στην πρώην κατοικία αυτού και της γυναίκας του, οι οποίοι ενημερώθηκαν ότι μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους λόγω της μετακόμισης του πρώην διαδόχου. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι από αυτούς έχουν δουλέψει εκεί για δεκαετίες.

Όπως σχολίασε σε σχετική ανακοίνωση ο γενικός γραμματέας του συνδικάτου PCS ( Public and Commercial Services Union), Μαρκ Σερβότκα:

«Η απόφαση του Κλαρενς Χάουζ να ανακοινώσει απολύσεις σε μια περίοδο πένθους είναι πολύ απλά άκαρδη.»

Ίσως οι απολύσεις πρέπει να γίνουν για να του αγοράσουν επιτέλους ένα μεγαλύτερο γραφείο, το σκέφτηκε κανείς αυτό;

Best of internet