Quantcast
THE STREAM

Υπάρχει πιτσαρία που φτιάχνει πίτσα ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ, φυσικά είναι στη Θεσσαλονίκη

Δοκιμάστε τη αν θέλετε να βγείτε για φαΐ με τις 3-4 οικογένειές σας


THE NEWSROOM · 26 Οκτωβρίου 2022

Μια πίτσα μόνο για τους αληθινά γενναίους αποφάσισε να φτιάξει μια αλυσίδα από πιτσαρίες της Θεσσαλονίκης. Η πιτσαρία Raffaele αποφάσισε να δημιουργήσει μια πίτσα με διάμετρο 1 μέτρο, που σημαίνει (θυμηθήκαμε και τα μαθηματικά του σχολίου) εμβαδό 0.78 τετραγωνικά. Το δε βάρος της είναι 7 κιλά.

Όπως μπορεί να φαντάζεστε, η πίτσα ψήνεται μόνο με ειδική παραγγελία σε ειδική κατασκευή μέσα στον φούρνο – αν δηλαδή υπάρχει ακόμη σαν επιλογή μετά τον διαγωνισμό που διοργάνωσαν οι κατασκευαστές της στα 3 υποκαταστήματα της Raffaele. Η πίτσα, η οποία πήρε το πολύ ταιριαστό όνομα Challenge, υποτίθεται ότι μπορεί να χορτάσει 12-15 άτομα.

Το νόημα του διαγωνισμού ήταν στο ποια παρέα με 4 πολεμιστές θα πάει πιο γρήγορα μια πίτσα που προορίζεται για τριπλάσιους/τετραπλάσιους ανθρώπους.


Ο υπεύθυνος της επιχείρησης και εμπνευστής της ιδέας, Νίκος Καραγεώργος, είπε στο thestival.gr τα εξής:

«Με αφορμή τη συμπλήρωση επτά χρόνων από την ημέρα που άνοιξε η επιχείρηση είπα να κάνω κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό. Προέκυψε σαν μία ιδέα για μία γιορτή στα καταστήματα. Ήθελα να κάνω κάτι ασυνήθιστο.

Θέλαμε τώρα που είναι καλύτερα τα πράγματα να έρθουμε ξανά πιο κοντά με τις παρέες μας. Για αυτό σκέφτηκα μία τόσο μεγάλη πίτσα για πολλά άτομα. Στον κόσμο αρέσει η υπερβολή στο φαγητό, θέλει να εντυπωσιαστεί και αυτό επιτυγχάνεται.

Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία, ανακαλύφθηκε ένας αληθινός μαχητής της πίτσας:

«Υπήρξε άτομο που έφαγε μόνο του τη μισή πίτσα. Δεν έχει βρεθεί η τετράδα που την έφαγε όλη.»

Εμείς από τη μεριά μας δίνουμε ρισπέκτ σε κάθε αληθινά γουρουνίσιο άθλημα.

Best of internet