Quantcast
THE STREAM

Ιωάννα Τούνη: «Είμαι μια μικρή αγελαδίτσα»

Μια δήλωση που θα συζητηθεί


THE NEWSROOM · 19 Ιανουαρίου 2023

Δεν ξέρουμε αν το πήρατε πρέφα, αλλά η Ιωάννα Τούνη είναι πλέον μανούλα (όχι του Facebook, αλλά του Instagram).  Πιο συγκεκριμένα, απέκτησε έναν γιο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Οπότε, αποφάσισε να εξηγήσει (μέσω Instagram) γιατί λείπει από το Instagram και να μοιραστεί με το κοινό τη νέα της ζωή (και ), η οποία είναι μια κατάσταση «τριφασική και περίεργη». Επίσης, χαρακτήρισε το παιδί της «δρακουλίνι».

Η φράση που έκλεψε την παράσταση όμως ήταν το «είμαι μια μικρή αγελαδίτσα»:

«Πόσο, πόσο μου έχετε λείψει. Τι έχει αλλάξει στη ζωή μου; Τα πάντα. Χριστέ μου έχουν αλλάξει τα πάντα, περνάω μια φάση τριφασική, δεν ξέρω, περίεργη. Είμαι σούπερ κουρασμένη, κάνω αποκλειστικό θηλασμό. Οπότε αυτό συνεπάγεται ότι είμαι μία μικρή αγελαδίτσα που δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο για παραγωγή γάλακτος.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω… Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, είμαι Αθήνα τώρα. Μου στέλνετε μέχρι και email γιατί δεν ανεβάζω στόρι, είστε τρελοί και καθυστερημένοι εντελώς. “Τι έγινε ρε Ιωάννα, δεν θα ξανανεβάσεις στόρι ποτέ;“. Ελπίζω να ξανανεβάσω στόρι, παιδιά, κάποια στιγμή.»

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες στιγμές μητρότητας.

Best of internet