Quantcast
THE STREAM

8ο Θαύμα του Κόσμου θα ανακηρυχθεί το πεσμένο μπαλκόνι της Συγγρού που αράζει ακόμη εκεί

Το μπαλκονάκι που θαυμάσαμε όλο το ΣΚ παραμένει στη θέση του με το καινούριο του κουβερτάκι


THE NEWSROOM · 23 Ιανουαρίου 2023

Ακόμα στην (πρόσφατη) θέση του βρίσκεται το περίφημο μπαλκόνι της Λεωφόρου Συγγρού. Το μπαλκόνι, το οποίο ανήκει σε παλιό ξενοδοχείο, ξεκόλλησε από τη θέση του το βράδυ της Παρασκευής (χωρίς ευτυχώς να βρίσκεται κάποιος στο δωμάτιο) χωρίς να πέσει και έκτοτε μας θυμίζει γιατί αγαπάμε αυτή τη χώρα. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου, οι νόμιμες ενέργειες έγιναν αμέσως. Ήταν όμως ΣΚ, οπότε δεν ήρθε κανείς.

Αυτή η κατάσταση συνεχίστηκε ως το πρωί της Δευτέρας, με την Τροχαία να αναμένεται στις 10 το βράδυ για να κλείσει το σημείο. Προς το παρόν, η ΕΛΑΣ ήρθε και έβαλε κορδέλες που προειδοποιούν για πιθανή πτώση. Από την άλλη, αυτό δεν εμποδίζει κόσμο να περνάει δίπλα από το ξενοδοχείο για να μπει ή να βγει σε γειτονικές εταιρείες. Επίσης, το ξενοδοχείο εκκένωσε τα γειτονικά δωμάτια αλλά εν συνόλω συνέχισε να λειτουργεί κανονικά.

Την ίδια στιγμή, το ίδιο το μπαλκόνι έχει γίνει ατραξιόν και θέμα στα social. Σύμφωνα με την ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Μαίρη Σκανδάλη:

«Έχουν εκκενωθεί σύμφωνα με πληροφορίες και τα διπλανά δωμάτια, ενώ να πούμε ότι έχει γίνει θέαμα το μπαλκόνι. Έρχονται πολίτες και βγάζουν φωτογραφίες.»

Εντέλει, το Υπουργείο Τουρισμού το πήρε πάνω του και έκλεισε σήμερα Δευτέρα 23/1 προσωρινά το ξενοδοχείο επικαλούμενο άμεσο κίνδυνο για το δημόσιο συμφέρον και έκτακτη ανάγκη αποτροπής του κινδύνου αυτού, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Στη συνέχεια, η αρμόδια τουριστική αστυνομία εκκένωσε το ξενοδοχείο.

 

Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να κρατηθεί έτσι και να μπει και στο Tripadvisor ως 8ο Θαύμα του Κόσμου.

Best of internet