Quantcast
THE STREAM

Visual παρέμβαση με τον Ραν Ταν Πλαν έκανε στη Βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος

Άμα η πολιτική στη χώρα είναι καρτούν, go all the way


THE NEWSROOM · 27 Ιανουαρίου 2023

Ένα custom μάθημα πολιτικού πολιτισμού για μικρούς και μεγάλους φίλους έκανε χτες ο chief της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Η αφορμή ήταν σταθερή ποιότητα της κόντρας του Πολάκη με τον Άδωνι, με τον υπουργό Ανάπτυξης να αποκαλεί Ραν Ταν Πλαν τον θεριακλή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

«Υπήρχε ένας σκύλος ο Ραν Ταν Πλαν που του πάταγαν το πόδι στο πρώτο καρέ και σφάδαζε μετά από τέσσερα καρέ. Ο μεγάλος λεβέντης των Σφακίων να ονομάζεται Ραν Ταν Πλαν. Καταθέτω στα πρακτικά το μήνυμα Παππά σε Καλογρίτσα που το δικαστήριο το έκρινε γνήσιο.

Καλογρίτσας σε Πολάκη, «είσαι βουλευτής με τα λεφτά μου». Και έχει μέσα όλο το διάλογο. Ερωτώ κ. Ραν ταν πλαν, συγγνώμη κύριε Πολάκη. Έρχεσαι τώρα μετά από ένα χρόνο και πουλάς μαγκιά εσύ σε μένα; Αυτός που δε που κατέθεσε ότι μου έδωσε ο Φρουζής 2 εκατομμύρια είναι σήμερα στη μπουζού. Σ’ αυτόν τον απατεώνα αναφέρεσαι. Κανένας δεν σε έχει ορίσει εισαγγελέα και δικαστή, άρα τις μαγκές σου να τις κάνεις στον Καλογρίτσα, να του κάνεις μήνυση που σου είπε βγάλε τον σκασμό και τον έβγαλες, Ραν ταν Πλαν.»

Ο Πολάκης για την απάντησή του διάλεξε τον πιο νεολαιίστικο χαρακτηρισμό κλόουν:

«Με είπες Ρανταπλάν. Δεν θα ανταποδώσω, αποκαλώντας σε τον μεγαλύτερο ΚΛΟΟΥΝ που έχει περάσει από τη Βουλή. Δεν θα το κάνω γιατί αντιλαμβάνομαι τον πανικό που σε έχει πιάσει πως σε λίγο η χώρα θα απαλλαγεί όχι μόνο από εσάς αλλά και από τους Ντογιάκους και τους Καψιμάληδες. Καταλαβαίνω κακομοίρη μου ότι βλέπεις να έρχεται ΦΥΛΑΚΗ και τρέμεις!!! Υ.Γ. Άλλωστε μόνο οι χαρακτηρισμοί λαδέμπορας και μαυραγορίτης της κατοχής, σου ταιριάζουν!!»

Κάπου εκεί, ο Βελόπουλος κατάλαβε ότι η σωτηρία του κοινοβουλευτισμού εξαρτάται από τον ίδιο και μόνο. Έτσι, βρήκε ένα εξώφυλλο του κόμικ με τον σκύλο του Λούκι Λουκ και με αυτό ανά χείρας, κατακεραύνωσε από το βήμα της Βουλής τους φτηνιάρηδες των δύο μεγάλων κομμάτων:

«Υπουργός χαρακτήρισε σήμερα συνάδελφό του ως τον σκύλο τον Ραν Ταν Πλαν. Ο κος Πολάκης κατηγόρησε συνάδελφό του ως λαδέμπορα! Ντρέπομαι για όλους μας. Αφήστε να ντρέπονται κάποιοι για τα αίσχη που γίνονται εδώ μέσα.  Βουλευτής του κοινοβουλίου μας χαρακτήρισε πολιτικούς πιθήκους που ουρλιάζουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ! Είναι λογική αυτή; Ντροπή!»

Δείτε το στο 5ο λεπτό περίπου:

Για περισσότερο cult Πολάδωνις μαλλιοτράβηγμα, είστε εδώ:

 

Best of internet