Quantcast
THE STREAM

«Kαραγκιόζηδες, γελοίοι»: Ανατριχίλα προκαλεί το ξέσπασμα Λιάγκα κατά του Light

Ίσως πέσει καλύτερο ξύλο από το beef με Snik, ίσως όχι, προχωράμε


THE NEWSROOM · 30 Ιανουαρίου 2023

Με ένα δεύτερο σημαντικό beef κλείνει ο μήνας Ιανουάριος, αγαπητές φίλες και φίλοι. Μετά το ξεκατίνιασμα των Φαηλοτζημερομπογδάνων, ήρθε η ώρα να γίνει το πρώτο crossover beef μεταξύ τράπερς και πρωινάδων. Οι δύο πρωταγωνιστές μας είναι ο Light και ο Γιώργος Λιάγκας, με την αφορμή να δίνεται από μια παρέα παιδιών που πλακώνονταν στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο σημείο που γίνονταν τα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ του Light. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος.

Ο τράπερ ανέβασε το θέαμα σε χτεσινό (29/1) Instagram story, όπου το σχολίαζε γελώντας. Αρκετοί από τους followers σκέφτηκαν ότι κάτι τέτοιο καλό είναι να μη γίνεται, οπότε του την είπαν στα σχόλια. Ο Light απάντησε με νέα stories όπου τους κατηγορούσε ότι είναι του κατηχητικού και υποκριτές και άλλα τέτοια πολύχρωμα.

Την επόμενη μέρα, ήρθε η ώρα του πιο ηθικού Έλληνα και επισήμου δημοσίου κατηγόρου της χώρας, του Γιώργου Λιάγκα. Η εκδοχή που μετέδωσε ο ίδιος είναι ότι κάποιοι από το crew του τράπερ ξυλοφόρτωσαν έναν άσχετο περαστικό. Οπότε, ο Λιάγκας ανέλαβε να μιλήσει για την κατάπτωση των ηθών και τους «καραγκιόζηδες» τράπερς:

«Δεν είναι πουριτανός όποιος δεν του αρέσει το ξύλο. Θέλω να σου πω ότι η μαγκιά είναι να λύνεις ένα θέμα με επιχειρήματα. Αν δεν έχεις και καταφεύγεις στο ξύλο, αυτό για μένα είναι πουριτανισμός, οπισθοδρόμηση και βλακεία.

«Είναι ντροπή αυτό το πράγμα να το λέμε. Δεν είναι μοντερνιά το ξύλο. Εδώ η προκλητικότητα έχει να κάνει όχι μόνο με το ότι είναι κ@λόπαιδα αυτά τα παιδιά, έχει να κάνει με το ότι επαίρονται ότι είναι κ@λόπαιδα. Ωραίο μήνυμα δίνουμε.

Ευτυχώς υπάρχει μία μειοψηφία της νεολαίας που σας ακολουθεί, η μεγάλη πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες, γελοίους σας θεωρεί.»

Μάλιστα, τόνισε ότι δε φοβάται κανέναν τράπερ:

«Και μη στείλετε ανθρώπους, γιατί το κάνετε. Μη στέλνετε ανθρώπους να με πετυχαίνουν έξω και να με απειλείτε. Δεν σας φοβάμαι. Είναι μόδα τώρα. Σε παίρνουν από 2-3 τράπερς και σου λένε: “μεγάλε, κινδυνεύεις από αυτόν”. Εσείς κινδυνεύετε από το μυαλό που κουβαλάτε. Αυτό δεν είναι μία παραβατική συμπεριφορά;»

Επίσης, κράτησε και μια πισινή για την περίπτωση που το όλο σκηνικό με το ξύλο είναι κάποιο publicity stunt της πλευράς του Light:

«Αν πάλι είναι πλάκα, να βγει να μας το πει ο Light κι εγώ θα είμαι και ο πρώτος που θα ζητήσω συγγνώμη.»

Μέχρι τώρα, ο τράπερ δεν έχει απαντήσει. Αναρωτιόμαστε πως θα καταλήξει όλο αυτό. Τα πιθανά ενδεχόμενα ξεκινούν από το βρισίδια στα στόρις και καταλήγουν στο να παίξουν μαζί σε βιντεοκλίπ σε κανένα χρόνο από τώρα.

Όχι το beef που περιμέναμε, αλλά το beef που αξίζουμε.

Best of internet