Quantcast
THE STREAM

Μενού Τσικνοπέμπτης κάνει το Μουσείο της Ακρόπολης, αν θέλετε να κολάσετε τους προγόνους μας

Και τη φετινή Τσικνοπέμπτη μπορείτε να σκάσετε από τα κρέατα και να εξευμενίσετε τους θεούς


THE NEWSROOM · 10 Φεβρουαρίου 2023

Και γιατί όχι, αγαπητές φίλες και φίλοι; Αν δεν είναι η Τσικνοπέμπτη αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικότητας, τότε δεν ξέρουμε τι είναι. Αναγνωρίζοντας αυτά το προφανές γεγονός, το Μουσείο της Ακρόπολης συνεχίζει την παράδοση που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγα χρόνια (σίγουρα από το 2018) και αυτή την Τσικνοπέμπτη θα προσφέρει ειδικό κρεατοφαγικό μενού.

Μόνο 35 ευρώ η ποικιλία κρεάτων για δύο άτομα, σπεύσατε:

Ας πούμε εδώ επίσης ότι μέσα στη βδομάδα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία επί της αρχής το νομοσχέδιο του ΥΠΠΟΑ για τον «εκσυγχρονισμό» της μουσειακής πολιτικής. Το νομοσχέδιο προβλέπει ότι πέντε μεγάλα μουσεία της χώρας, δηλαδή το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου δεν θα αποτελούν πια ειδικές περιφερειακές υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού, αλλά θα μετατραπούν σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ)όπως είναι και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Ελπίζουμε να ανοίξουν όλα το δικό τους ριστοράντε και μέχρι του χρόνου να τρώμε βυζαντινά ντολμαδάκια με καρπάτσιο καμηλοπάρδαλης ή κάτι τέτοιο.

 

 

Best of internet