Quantcast
THE STREAM

«Τα Τέμπη ήταν τιμωρία απ’το Θεό για τις Απόκριες»: Ο Αμβρόσιος επιστρέφει με τη γνωμούλα που είχαμε ανάγκη

Δε χάνονται τα μεγάλα ταλέντα αυτής της χώρας


THE NEWSROOM · 9 Μαρτίου 2023

Σας είχε λείψει; Αναρωτιόσασταν κι εσείς τι έχει απογίνει ο γλυκός παππούλης που υπήρξε επί χρόνια Μέγας Ιεροεξεταστής Καλαβρύτων και Αιγιαλείας; Μην αγχώνεστε – είναι ακόμη εδώ.

Και φυσικά, πήρε (με τον τρόπο του) μέρος στη δημόσια συζήτηση για το δυστύχημα στα Τέμπη. Το δικό του point είναι ότι μπορείτε να αγνοήσετε με ασφάλεια τις ευθύνες της πολιτείας, της εταιρείας, των πολιτικών, των εργολάβων, του σταθμαρχείου Λάρισας κλπ. Η ευθύνη για το δυστύχημα ανήκει στον Σατανά. Διαβάστε και θα πειστείτε ότι έχει δίκιο:

«Ώστε αυτή είναι η Ελλάδα του 21ου αιώνος! Μία Χώρα, της οποίας οι κάτοικοι απομακρύνονται συνεχώς από την Εκκλησία, ποδοπατούν τον Νόμον του Ευαγγελίου, αγνοούν τον Σωτήρα Χριστόν, αποδέχονται την ομο-φυλοφιλίαν, νομιμοποιούν την παράνομον συμβίωσιν, τιμούν τους Αξιωμα-τούχους του Κράτους, όταν αυτοί ζούν ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΟΙ με τον «γκόμενό» τους!!!! Έπειτα ας μη λησμονούμε, ότι καταργήθηκε ο εκκλησιασμός των Μαθητών! Νομοθετήθηκε ο Πολιτικός Γάμος! Νομοθετικά ετοιμάζεται και η θέσπισις του Γάμου των Ομοφυλοφίλων! Σιγά-σιγά, αλλά μεθοδικά επίσης, καταργείται η αργία της Κυριακής, κλπ. κλπ.! Η Ελλάδα μεταβάλλεται αργά-αργά, πλήν όμως σταθερά, σε μια Χώρα ΑΘΕΩΝ και ΜΑΓΩΝ!!! Ο Διάβολος, λοιπόν, χορεύει στις ημέρες μας. Ο Διάβολος πανηγυρίζει για τις …κατακτήσεις του! Και κορυφαίο κατόρθωμα του Διαβόλου είναι το ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΗΑΣ, το τριήμερο του Καρναβαλιού!
****
Μήπως, λοιπόν, αυτή η τραγωδία των Τεμπών είναι μια έκφρασις της οργής του Κυρίου μας γι΄αυτή την τόσο πανηγυρική Καρναβαλική εορτή του Διαβόλου; Ο στοχαστικός αρθρογράφος της Εφημερίδος ΕΛΕΥΘΕ-ΡΗ ΩΡΑ κ. Σπυρίδων Νάκος στο φ. της 3ης Μαρτίου 2023 (σελ. 7-ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ) έγραψε τα εξής φοβερά λόγια:

Οι εξόριστοι εκ του Παραδείσου και κληρονόμοι της αβύσσου, αντί να μετατρέψουν σε θρήνο μετανοίας την αρχή της Σαρακοστιανής νηστείας, μετέτρεψαν την εορτή της Καθαράς Δευτέρας σε ένα ειδωλο-λατρικό καρναβαλικό τέρας. Ουαί! Έρχου Κύριε Ιησού Χριστέ! Αμήν!”»

Ομολογήστε το ελεύθερα σας μας, σας είχε λείψει.

Best of internet