Quantcast
THE STREAM

Προεκλογικό σποτάκι με Snik ανέβασε εκλεκτός υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ

Κάποιος θέλει να κάτσει με τη νεολαία των ΕΠΑΛ


THE NEWSROOM · 12 Μαΐου 2023

Κάθε μέρα και καλύτερα είναι η φάση με τα TikTok βίντεο των πολιτικών. Οκ, αυτή τη φορά έχουμε που με το ζόρι τον ξέρει η μάνα του ή ο Νίκος Ανδρουλάκης, δηλαδή τον Αριστείδη Τσαμπίρα, υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθήνας. Από την άλλη, πολλά ταλέντα της ελληνικής πολιτικής έχουν έρθει από το underground, οπότε μπορεί όντως το μέλλον του να διαγράφεται λαμπρό.

Αυτό το λέμε με βάση το παρόν του, διότι ο κ. Τσαμπίρας ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok με soundtrack ένα κομμάτι των εκλεκτών κυρίων Snik και Ivan Greco. Αυτός φοράει γυαλιά ηλίου μέσα στα σκοτάδια και χορεύει. Υπάρχουν και φωτορυθμικά. Καταλαβαίνετε τώρα.

@tsampiras_aristeidhs The Usual Suspects Άρης Τσαμπίρας Υποψ. Βουλευτής Β3 Εκλογική περιφέρεια Νότιου Τομέα Αθηνών #aristeamnotia #pasok #fy #fyp #ekloges2023 #viral #agiosdimitrios #elliniko #argyroupoli #glyfada #ilioupoli #neasmirni #dafni #ymittos #kallithea #moshato #byronas #zografou #kaisarianni #palaiofaliro #alimos #notia #notiaathina ♬ πρωτότυπος ήχος – Άρης ς Τσαμπίρας


Αυτό είναι το original κομμάτι, αν θέλετε να εντρυφήσετε σε αυτό το τμήμα της ελληνικής κουλτούρας:

Best of internet