Quantcast
THE STREAM

Η στιγμή που η Ζωή Κωνσταντοπούλου δίνει τον αριθμό του κινητού της στο κοινό είναι το απόλυτο meme των εκλογών

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ by Βασίλης Καρράς playing softly in the background


THE NEWSROOM · 22 Μαΐου 2023

Η μεγάλη βόμβα της χτεσινής βραδιάς ήταν φυσικά η καταβαράθρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Από τις μικρές βόμβες, η πρώτη (με τη δεύτερη θα ασχοληθούμε πιο μετά) ήταν οι εξαιρετικές επιδόσεις του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Έχοντας εμφανιστεί στα γκάλοπ τις τελευταίες μόλις μέρες και ενώ δεν είχε μπει ποτέ στη Βουλή, η Πλεύση Ελευθερίας έλαβε κάπου 170 χιλιάδες ψήφους (2.89%), τερμάτισε πάνω από το Μέρα25 του Γιάνη Βαρουφάκη και έχασε τη Βουλή για πολύ λίγο.

Σύμφωνα με το φτωχό μας μυαλό, δύσκολο να κάνει στη δεύτερη κάλπη αυτό που δεν έκανε στην πρώτη, όμως σαν επίτευγμα παραμένει πολύ εντυπωσιακό. Αυτό που δεν περιμέναμε με τίποτα όμως είναι τους γκρανγκινιολικούς αυτοσχεδιασμούς της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια μετεκλογικής συνέντευξης στην ΕΡΤ. Με αποκορύφωμα, φυσικά, τη στιγμή που έδωσε τον αριθμό του κινητού της στο κοινό:

Άμα δείτε όλη τη συνέντευξη, θα ακούσετε να αναφέρεται σε μια καρδούλα. Είναι η παρακάτω καρδούλα, που (φυσικά) έχει ήδη γίνει meme:

@thanasis_m Η ψυχολιγικη μου κατασταση γενικότερα#εκλογες2023 #ζωηκωνσταντοπουλου #μοοδ #ψυχικηυγεια #χελπ #φυπ ♬ πρωτότυπος ήχος – Thanasis


Θεωρείται nostalgia το να δούμε ξανά Ζωή στη Βουλή; Ελπίζουμε όχι.

 

Best of internet