Quantcast
THE STREAM

Μύκονος: Με σεκιουριτάδες προσπαθεί να κλείσει την παραλία το γνωστό μπαρ με τον φράχτη

Το Saga της Μυκόνου που θα το ζήλευε και το Game of Thrones


THE NEWSROOM · 6 Ιουνίου 2023

Μέχρι το καλοκαίρι του 2033 θα ασχολούμαστε με το Principote, το γνωστό μπαρ της παραλίας Πάνορμος στη Μύκονο, αγαπητές φίλες και φίλοι. Παρά τον ντόρο που έγινε για τον διαβόητο πλέον φράχτη, παρά τις αποφάσεις των αρχών και παρά την δημοσιότητα που έχουν λάβει οι αυθαιρεσίες που έχουν γίνει στον χώρο, δημοσίευμα του in.gr αναφέρει ότι το μαγαζί συνεχίζει ακάθεκτο τα δικά του.

Πιο συγκεκριμένα, όχι απλά δεν έχει κατεδαφίσει τον φράχτη, αλλά προσπαθεί με σεκιουριτάδεςμπράβους, αν σας αρέσει μια πιο ελληνοπρεπής λέξη) να αποτρέψει τον κόσμο από το να πάει στην παραλία. Σύμφωνα με το άρθρο, οι άνθρωποι του Principote προσπαθούν να διώξουν τους επισκέπτες της παραλίας και της θάλασσας του Πανόρμου και τους πιέζουν να πάνε «από το παραλιάκι». Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη δημόσια καταγγελία για τον φράχτη, έχουν περάσει πάνω από 2 μήνες.

Ο δε φράχτης έχει και μια δεύτερη πολύ βολική λειτουργία. Με την δικαιολογία της προστασίας του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων, τον χειμώνα η επιχείρηση κλείνει όλο τον χώρο, οπότε το καλοκαίρι το μαγαζί μπορεί να εμφανιστεί λίιιιγο μεγαλύτερο κάθε φορά.

Ο επιμένων νικά πάντως, να τα λέμε αυτά.

 

Best of internet