Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, στην Ελβετία το ΕΚΑΒ ζώων έκανε αεροδιακομιδή αγελάδας με ελικόπτερο

Μήπως να πάμε να ζήσουμε σαν αγελάδες στην Ελβετία;


THE NEWSROOM · 7 Ιουνίου 2023

Οκ, το να διαβάσει κάποιος τις επόμενες γραμμές και να αρχίσει να ουρλιάζει «ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ» το θεωρούμε αρκετά πιθανό, αλλά αυτά συμβαίνουν με τους τόσο προφανείς παραλληλισμούς. Αν για κάποιο λόγο χάσατε τις τελευταίες εξελίξεις, τις τελευταίες μέρες δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους επειδή το ασθενοφόρο ΕΚΑΒ δεν ήρθε αρκετά γρήγορα (στη Νέα Μάκρη) ή δεν ήρθε καν γιατί δεν υπήρχε (στην Κω).

Για να υπάρχει μια αίσθηση των αριθμών, ένας βουλευτής του ΚΚΕ ανέφερε τα εξής:

«Σύμφωνα με τις καταγγελίες των ίδιων των εργαζόμενων, ενώ η Αττική συνολικά θα έπρεπε να είχε 110 οχήματα διαθέσιμα για να καλύπτει τις ανάγκες, αυτή τη στιγμή τα διαθέσιμα οχήματα είναι λιγότερα από 50 κι αντίστοιχα μεγάλες ελλείψεις υπάρχουν και στο προσωπικό του ΕΚΑΒ.»

Σε αυτό το πλαίσιο, η είδηση ότι στην Ελβετία έγινε πριν λίγες μέρες αεροδιακομιδή μιας αγελάδας που είχε σπάσει το πόδι της μπορεί μας ρίξει πολλούς ανθρώπους σε κατάθλιψη. Πιο συγκεκριμένα, όταν η ηλικίας 2 ετών και καφέ χρώματος Goddess εντοπίστηκε τραυματισμένη και εγκλωβισμένη σε δύσβατο σημείο στις ελβετικές Άλπεις, έγινε μαζική κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών για να σωθεί: Επιστρατεύτηκαν από κτηνίατροι μέχρι το κατάλληλα εξοπλισμένο ελικόπτερο που την παρέλαβε για να την πάει σε κοντινή κτηνιατρική εγκατάσταση.

 

Δείτε το βίντεο:

Το πιο σουρεάλ είναι ότι το παραπάνω γεγονός δεν είναι καν πρωτότυπο, διότι γίνεται τακτικά:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @mignonettetakespictures


Το έχουμε υπόψη μας ότι η Ελβετία είναι πολύ πλούσια χώρα αλλά μήπως μερικά ασθενοφόρα είναι μια πολύ καλή ιδέα;

Best of internet