Quantcast
THE STREAM

Υποψήφιες της Πλεύσης Ελευθερίας καταγγέλουν πισώπλατο μακαίρωμα από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Επιτέλους, κάτι πιο κοντά στο drama που περιμέναμε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου


THE NEWSROOM · 9 Ιουνίου 2023

Ούτε στο κόμμα της καρδούλας λείπουν τα μαλλιοτραβήγματα, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ούτε τρεις βδομάδες πριν τις δεύτερες εκλογές, δύο υποψήφιες με την Πλεύση Ελευθερίας καταγγέλουν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου μαγείρεψε τις λίστες που θα βγάλουν τις εκλόγιμες θέσεις κόντρα στην παραδοσιακή μέθοδος της σταυροδοσίας.

Το στόρι έχει ως εξής: Οι δεύτερες εκλογές γίνονται με λίστες προτεραιότητας και όχι με σταυροδοσία όπως οι πρώτες. Ο πρόεδρος του κόμματος έχει από τον νόμο το δικαίωμα να αλλάξει τη σειρά, όμως κατά κανόνα η σειρά μένει η ίδια που βγήκε από τη σταυροδοσία για να βγουν οι υποψήφιοι που ψήφισε ο κόσμος. Αυτό που καταγγέλουν οι Μαργαρίτα Καζάκου και Όλγα Δάλλα είναι ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου έβγαλε τις ίδιες (που όντως βγήκαν πρώτες σε σταυρούς στις εκλογικές περιφέρειες της Β΄Πειραιά και Β3 του Νοτίου Τομέα Αθηνών) από τις πρώτες σειρές της λίστας για να βάλει δικούς της ανθρώπους.

Έτσι, η μεν κ. Καζάκου μιλάει για φυτευτούς της Ζωής:

«ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ
Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ …
και όχι αυτοί που φυτεύτηκαν με απόφαση της Αρχηγού Ζωής Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou και που θα δείτε στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής 25/6/2023 της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ … !!!»


Ενώ η κ. Δάλλα μιλάει για εκκαθαρίσεις και κόμμα – έκτρωμα και δηλώνει ότι αποχωρεί. Το πιο σημαντικό όμως είναι αυτό το απίθανο γραφιστικό:

Τέλος οι καρδούλες, ήρθε η ώρα για τα μακαίρια.

Best of internet