Quantcast
THE STREAM

Η Κωνσταντοπούλου άλλαξε θέση για να μην κάτσει δίπλα στις συριζαίες στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

IOY ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΕΓΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ


THE NEWSROOM · 8 Νοεμβρίου 2023

Πολλά και διάφορα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε αυτή τη φάση της ζωής της. Από τη μία χάνει βουλευτές (και μαζί την έδρα τους), από την άλλη δε μπορεί να πάει μια βόλτα ως τη Θεσσαλονίκη με τον σύντροφό της Διαμαντή Καραναστάση χωρίς να συναντήσει ανεπιθύμητα πρόσωπα.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, όταν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας πήγε στον κινηματογράφο Ολύμπιον για την προβολή της νέας ταινίας του Αλεξάντερ Πέιν (παρουσία του σκηνοθέτη). Το δυσάρεστο part ξεκίνησε όταν διαπίστωσε ότι μόνες ελεύθερες θέσεις δεν βρίσκονταν απλά μπροστά μπροστά, αλλά και δίπλα στις βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου και Κυριακή Μάλαμα.

Όπως φαίνεται, η Ζ. Κωνσταντοπούλου αποφάσισε ότι δε θα το υποστεί αυτό, οπότε ζήτησε από τους υπεύθυνους να αλλάξει θέση. Αυτοί της βρήκαν θέση κάποιες σειρές πιο πίσω και τελικά η πρόεδρος της Πλεύσης κατάφερε να δει την ταινία. Σήμερα το πρωί, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακή Μάλαμα επιβεβαίωσε το στόρι στην εκπομπή του Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Επίσης, δήλωσε ότι χέστηκε για το τι κάνει η Ζωή, παρότι τη γνωρίζει καλά:

«Είναι εντελώς αδιάφορο τι κάνει η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπήρξε συντρόφισσα με το ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Βουλής, άρα δεν βρεθήκαμε πρώτη φορά και δεν γνωριζόμαστε πρώτη φορά.»

Ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί με συνεχόμενα diss με TikTok βιντεάκια κι από τις δύο πλευρές.

Best of internet