Quantcast
THE STREAM

Υπέρ Νταλάρα και κατά Αργυρού και λουκάνικων μίλησε ο Ζαφείρης Μελάς

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα γίνει για διαφημίσεις με λουκάνικα και μπριζόλες


THE NEWSROOM · 12 Ιανουαρίου 2024

Όλο και κλιμακώνεται ο πόλεμος που ξεκίνησε ο Γιώργος Νταλάρας, αγαπητές φίλες και φίλοι. Όπως σημειώναμε προχτές, ο γνωστός τραγουδιστής την είπε στον Αργυρό και στον Ρέμο για τις διαφημίσεις στις οποίες συμμετέχουν και δύο μέρες μετά, βρήκε και συμμάχους. Ο εν πρώτος που συμφώνησε μαζί του είναι ο γίγαντας Ζαφείρης Μελάς, ο οποίος υιοθέτησε την κριτική του Νταλάρα παρότι είναι φίλος με τον Αργυρό, όπως είπε.

Σε αυτό όμως δε χωράνε οπαδικά, όπως όλα δείχνουν. Μάλιστα, ο Μελάς έθεσε το πλέον καίριο ερώτημα: «Τρώει ο Αργυρός μπέργκερ;». Αυτό ήταν το κατεβατό του κ. Μελά:

«Συμφωνώ απόλυτα με τον κύριο Νταλάρα. Γεγονός είναι ότι κάνουν διάφορα, απαγορεύεται όμως πιστεύω ένας καλλιτέχνης, ένας τραγουδιστής να βγαίνει να κάνει διαφήμιση για λουκάνικα και για μπουγάτσες. Δηλαδή σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι. Δεν έχουν κανένα σεβασμό πλέον; Δεν σέβονται τους υπολοίπους, που είναι πιο σοβαροί άνθρωποι, που έχουν χτίσει καριέρα;

Εντάξει ρε παιδί μου, να κάνει μία διαφήμιση σωστή, σοβαρή διαφήμιση, όχι για λουκάνικα και για μπριζόλες. Δηλαδή στον βωμό της επιτυχίας τα ισοπεδώνουμε όλα; Δεν σεβόμαστε τίποτα πια; Μου φαίνεται λίγο περίεργο, παράξενο.

Eγώ πάντως συμφωνώ απόλυτα με τον κύριο Νταλάρα ότι είναι λάθος το να κάνουν τέτοιες διαφημίσεις. Μια σοβαρή διαφήμιση, ναι, συμφωνώ απόλυτα. Γιατί ένα επώνυμο άτομο θα περάσει το μήνυμα. Αλλά τώρα το να πεις για λουκάνικα και μπριζόλες δεν είναι λογικό δεν είναι σωστό.

Και η Δέσποινα είναι λάθος. Αλλαντικά και τυριά τώρα, εντάξει… Λάθος και ο Αργυρός, τι θα πει μπέργκερ; Τρώει ο Αργυρός μπέργκερ; Ρωτήσατε τον Αργυρό αν τρώει μπέργκερ; Ρωτήστε τον Αργυρό αν τρώει μπέργκερ και μετά να δούμε αν η διαφήμιση ισχύει.

Αν και είναι φιλαράκος μου ο Αργυρός, δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα. Τώρα για μπέργκερ και για λουκάνικα και για πατάτες… Εντάξει, τι να πω; Κακό στη δουλειά του δεν νομίζω να του κάνει γιατί είναι πολύ καλός τραγουδιστής, αλλά στον βωμό της επιτυχίας να βγει να κάνει τώρα… Δεν το θεωρώ σωστό, τι να σου πω τώρα;

Κι άλλα χρήματα; Πόσα χρήματα πια; Από παντού τα παίρνουν τα παιδιά. Και μακάρι να τα παίρνουν και καλά κάνουν που τα παίρνουν, αλλά μήπως είναι καλός πελάτης και του κάνει διαφήμιση; Παίζει κι αυτό. Μπορεί να είναι κανένας πελάτης καλός που του πετάει 20-30.000 λουλούδια και να του κάνει διαφήμιση. Εγώ πάντως δεν θα το έκανα.»

Περιμένουμε με αγωνία την απάντηση του Αργυρού, μόνο και μόνο για να μάθουμε αν όντως τρώει μπέργκερ.

Best of internet