Quantcast

Ενέσεις μπότοξ στο πεάκι του για παχύτερα αποτελέσματα σουτάρει ο Κριστιάνο σύμφωνα με την Marca

Αυξητική πάχους στον παργαλιάτσο του είχε ανάγκη αυτό τον καιρό ο Πορτογάλος κάγκουρας

THE NEWSROOM

25 Ιουλίου 2022

To οτι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι από τους  κορυφαίους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως με τα επιτεύγματα του να μην έχουν τελειωμό, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ούτε ο πιο ορκισμένος χέιτερ του. Το οτι ο Κρίστιανο Ρονάλντο όμως, είναι κι από τα μεγαλύτερα ναρκισσιστικά καγκουράκια που έχει δει ο παγκόσμιος αθλητισμός από καταβολής ανθρωπότητας, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ούτε ο πιο ορκισμένος γκρούπι του.

Και εντάξει. Το να παρεμβαίνεις αισθητικά στα δόντια σου κοτζάμ αστέρας του ποδοσφαίρου που είσαι να το ακούσουμε, μιας και στα early years της Σπόρτινγκ δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση. Να τρυπήσεις λίγο προσωπάκι γιατί πατάς και τα 38 και οι ρυτίδες αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους, αντέ να το καταπιούμε κι αυτό. Αλλά ρε Κριστιάνο; Μπότοξ στο πεάκι; ΜΠΟΤΟΞ ΣΤΟ ΠΕΑΚΙ; Κι όμως.

 

Σύμφωνα με την Marca που επικαλείται την La Razon, ο Ρονάλντο έκανε ενέσεις μπότοξ στα γεννητικά του όργανα και συγκεκριμένα στον παργαλιάτσο του. Ο σκοπός αυτών των ενέσεων είναι να αυξηθεί το πάχος του πέους κατά ένα, δύο ή τρία εκατοστά και αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και δύο χρόνια. Η επέμβαση  δεν απαιτεί ράμματα αλλά δεν είναι και μια θεραπεία που εγγυάται ότι θα λειτουργήσει.

Είναι επίσης μια πρακτική που χρησιμοποιούν πολλοί ηθοποιοί πορνό, για να κάνουν το πέος τους να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο στις σκηνές, καθώς αυξάνει τόσο την ικανοποίηση του ατόμου που κάνει το μπότοξ όσο και της συντρόφου του, που στην προκειμένη περίπτωση το όνομα αυτής είναι Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ.

Aλλά…αυτός είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

 

Best of internet