Quantcast

Φορτωμένος Ντέμης είπε μέσες άκρες ψεκασμένο τον Λουτσέσκου για τις δηλώσεις του περί αδικημένου ΠΑΟΚ και ενωμένης Αθήνας

Οργισμένος Ντέμης

THE NEWSROOM

14 Μαρτίου 2023

Σε μια σπάνια στιγμή οργής ο Ντέμης Νικολαΐδης ξέσπασε κατά του Λουτσέσκου στην εκπομπή που εμφανίζεται ως σχολιαστής των ποδοσφαιρικών δρωμένων. Πιο συγκεκριμένα ο Ντέμης φόρτωσε με τις αλλεπάλληλες δηλώσεις του Λουτσέσκου που υποστηρίζει ότι ο ΠΑΟΚ αδικείται και πως υπάρχει ενιαίο αθηναίικό μέτωπο εναντίον του. Ο πρώην μπόμπερ της ΑΕΚ και νυν πυροσβέστης ήταν πυρ και μανία εναντίον του Ρουμάνου.

«Άκουσα πάλι κάτι δηλώσεις του Λουτσέσκου ότι τον κυνηγάει η Αθήνα. Δεν το βοηθάει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Λουτσέσκου καθόλου. Άλλο το τι έγινε στην Τρίπολη και άλλο αυτό. Που κολλάει να μιλήσει για διαιτησία στο Βόλος – ΠΑΟΚ; Κάνει τεράστιες προσπάθειες να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο. Δηλαδή, όχι! Μαζεύτηκαν οι τρεις της Αθήνας που είναι κολλητάρια για να τα βάλουν με τον ΠΑΟΚ, εδώ οι τρεις της Αθήνας δεν βρίσκουν χρόνο να τα βρουν μεταξύ τους και τσακώνονται μεταξύ τους. Θα μαζευτούν όλοι να τα βάλουν με τον ΠΑΟΚ. Όταν κάτι λέει ο Λουτσέσκου ψάχνεις να βρεις τι έγινε, που αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ. Λες κάτσε θα δω το ματς σε αργή κίνηση και ψάχνεις να βρεις τι έγινε. Κάνει κακό στην ομάδα του. Είναι τύπου μου έκλεψαν ένα πρωτάθλημα ή ένα Κύπελλο και κάθομαι το λέω όλα τα χρόνια για τότε. Δηλαδή η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κάνουν επίθεση στον ΠΑΟΚ. Είναι φιλαράκια δηλαδή και μαζευτήκαν; Αδικεί και τον εαυτό του ένας τόσο καλός προπονητής να κάθεται να ασχολείται με αυτά τα πράγματα. Φυσικά να ασχοληθεί, αλλά υπάρχει διοίκηση να ασχοληθεί με αυτά, ας μιλάμε για ποδόσφαιρο. Βόλος – ΠΑΟΚ να μιλήσει πάλι ο Λουτσέσκου για τη διαιτησία. Θέλουμε να δούμε playoff, το πρωτάθλημα είναι τέλειο φέτος. Με τέτοιες δηλώσεις παράγουμε βία, δεν πρέπει να γίνονται τι να κάνουμε».

Όπως καταλαβαίνουμε από τις παραπάνω δηλώσεις, ο Ντέμης έχει αγανακτήσει με τη στάση του προπονητή του ΠΑΟΚ και τον κατηγόρησε ότι προσπαθεί να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο. Με τα playoff της Superleague να πλησιάζουν είμαστε σίγουροι ότι ο Ραζβάν θα δώσει τις απαντήσεις του τόσο στο Νικολαΐδη, όσο και σε όποιον άλλον ασπάζεται ανάλογες απόψεις.

Best of internet