Quantcast

Με άλλη μία παπασταθοπουλιακή εμφάνιση Ουπαμεκανό η Σίτι πέρασε τη Μπάγερν και είναι πανέτοιμη να κηδευτεί ξανά από τη Ρεάλ

Θα της λείψει ο Γάλλος στόπερ στα ημιτελικά

THE NEWSROOM

20 Απριλίου 2023

Το Μάντσεστερ ΣίτιΜπάγερν Μονάχου ήταν με διαφορά το μεγαλύτερο ντέρμπι των προημιτελικών. Βέβαια στην πράξη μόνο τέτοιο δεν αποδείχτηκε. Το 3-0 του πρώτου αγώνα είχε ουσιαστικά τελειώσει την πρόκριση για τους Άγγλους. Επειδή όμως Τσου Λου είσαι και έχουν γίνει πολλά κι επειδή η φανέλα της Μπάγερν ζυγίζει αρκετά κιλά, κρατήσαμε μια πισινή. Εμείς, όχι ο Νταγιότ Ουπαμεκανό. Μετά την επική του εμφάνιση στο πρώτο ματς, ο Γάλλος στόπερ συνέχισε να καθηλώνει και στη ρεβάνς.

Ο Χαάλαντ τον έκανε ό,τι ήθελε, σε σημείο που σε ανάγκαζε να νιώσεις συμπάθεια για εκείνον. Σε πρώτη φάση ο Ουπαμεκανό αποβλήθηκε, για μαρκάρισμα στον Νορβηγό αλλά το VAR τον έσωσε για λίγα εκατοστά. Στη συνέχεια έκανε δώρο πέναλτι, όμως σε μια σπάνια στιγμή ο Χαάλαντ αστόχησε. Ε στην τρίτη και φαρμακερή τον ξάπλωσε στο χόρτο και σκόραρε για να τελειώσει την πρόκριση. Το τελικό 1-1 έσωσε απλά λίγο από την υπόληψη της Μπάγερν και έστειλε την ομάδα του Πεπ δίκαια στα ημιτελικά. Εκεί θα συναντήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης ελπίζοντας ότι φέτος δεν θα την κηδέψει με τον τρόπο που την κήδεψε πέρυσι στην ανάλογη φάση της διοργάνωσης.

 

Best of internet