Quantcast

Έτοιμος για τον τελικό κυπέλλου δήλωσε δήμαρχος μιας πολωνικής πόλης που ίσως να μην υπάρχει καν

Χαχα τι αστείο ας κάνουμε τελικό στο Σοσνόβιετς

THE NEWSROOM

11 Μαΐου 2023

Η Πολωνία φαίνεται πως είναι η χώρα που αγαπάει περισσότερο τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας αυτό το διάστημα. Όπως μάλιστα μάθαμε σήμερα, ο δήμαρχος μιας πολωνικής πόλης που το 99% των Ελλήνων αγνοούν την ύπαρξή της, δήλωσε έτοιμος να φιλοξενήσει το μεγάλο αυτό παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος του Σοσνόβιετς δήλωσε το έξης:

«Είχαμε κάποιες συζητήσεις και αναμένουμε την τελική απόφαση από την πλευρά της ελληνικής Ομοσπονδίας. Εμείς είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τον τελικό του Κυπέλλου. Όπως έχουμε ενημερωθεί, η τελική απόφαση θα παρθεί αύριο (12/5). Ως εκ τούτου περιμένουμε και εμείς τα νεότερα».

Και για να σας μάθουμε και λίγο γεωγραφία, το Σοσνόβιετς (πολωνικά: Sosnowiec) είναι βιομηχανική πόλη με δικαιώματα πόβιατ στο Βοεβοδάτο Σιλεσίας της νότιας Πολωνίας.[2] Βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της βιομηχανικής περιοχής της Άνω Σιλεσίας και είναι μία από τις πόλεις της αστικής περιοχής του Κατοβίτσε, η οποία αποτελεί ένα αστικό συγκρότημα με το συνολικό πληθυσμό των 2,7 εκατομμυρίων ανθρώπων. Για να περάσουμε καλά ας κάνουμε λίγο εικόνα τους οπαδούς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να προσπαθούν να κλείσουν οπαδική εκδρομή σε μια πόλη της οποίας δεν μπορούμε καν να προφέρουμε το όνομα.

Best of internet