Quantcast

Στον γκιώνη του γράφει ο Γκρίλις τους haters που τον έκριναν για την αγάπη του στο αλκοόλ

“Έτσι είμαι όταν κάνω πάρτι συνήθως”

THE NEWSROOM

22 Ιουνίου 2023

Ο Τζακ Γκρίλις έγινε παγκόσμιο meme με τα αίσχη που έκανε στο πλαίσιο των πανηγυρισμών του treble της Σίτι. Ο Τζέιμι Ταρτ των φτωχών άφησε τον εαυτό του ελεύθερο και επί τρεις μέρες κυκλοφορούσε παντού κόκκαλο χωρίς να τον πολυενδιαφέρει και βασικά κιόλας. Το αποκορύφωμα ήταν όταν σε ένα πάρτι στην Ίμπιζα έγινε τόσο σκουπίδι που αναγκάστηκε να φύγει σε αναπηρικό καροτσάκι.

Βλέποντάς του να γιολάρει τόσο άσχημα, οι φυσιολογικοί άνθρωποι συμπαθήσαμε τον Τζακ Γκρίλις, αφού από παίκτες αυτό του διαμετρήματος έχουμε συνηθίσει βαρετούς καθωσπρεπισμούς και όχι die hard παρτάρισμα. Ωστόσο υπάρχουν και οι αχώνευτοι που έκριναν την εικόνα του και είπαν ότι είναι απαράδεκτο ένας παίκτης που αποτελεί πρότυπο για τα μικρά παιδιά να συμπεριφέρεται έτσι και άλλα τέτοια βαρετά. Ο Γκρίλις πάντως δεν δείχνει να νοιάζεται και πολύ για τα λογάκια αυτά και απάντησε με τον ανάλογο τρόπο.

«Ήξερα τι έκανα, έτσι είμαι όταν κάνω πάρτι συνήθως. Όλοι διασκεδάσαμε, άλλοι άνθρωποι διασκέδασαν εκεί που δεν ήταν οι κάμερες, αλλά μόνο εγώ απολάμβανα τον εαυτό μου, είχα την πιο επιτυχημένη σεζόν της ζωής μου. Ήταν το καλύτερο Σαββατοκύριακο της ζωής μου. Δεν θα καθόμουν ποτέ εδώ να σου πω ψέματα, ότι δεν πίνω και δεν κάνω πάρτι, γιατί το κάνω. Είμαι απλώς ειλικρινής. Ζω το όνειρό μου»

Γιατί αυτός είναι.

Best of internet