Quantcast

Μαλλιοκούβαρα έγιναν Λουτσέσκου-Γιοβάνοβιτς στο πραγματικό ντέρμπι της Λεωφόρου

Συμπαθητικό το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

THE NEWSROOM

2 Οκτωβρίου 2023

Το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ήταν αδιαμφησβήτητα το παιχνίδι της αγωνιστικής. Δύο ομάδες που τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτύξει ένα αρκετά ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο beef και που τα παιχνίδια τους δίνουν μπόλικο ψωμάκι. Θυμίζουμε ότι πέρυσι ο Παναθηναϊκός έκανε δύο διπλά στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ τον πέταξε εκτός κυπέλλου και του έριξε τριάρα στη Λεωφόρο στο πρωτάθλημα και στα playoffs τον ανάγκασε σε μια ισοπαλία που για πολλούς έκρινε τον τίτλο. Πρόπερσι ο Παναθηναϊκός του είχε πάρει το κύπελλο σε έναν τελικό που ουσιαστικά σήμανε την επιστροφή του σε μονοπάτια πρωταθλητισμού.

Η πρώτη τους φετινή μάχη ήταν κάτι που σίγουρα περιμέναμε και μέσα στο χορτάρι οι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν ότι άξιζε την αναμονή. Μια ματσάρα, με τέσσερα γκολ, πολλές ευκαιρίες, ένα αδιανόητο παστέλι του Ζίβκοβιτς και ήρωα για τον Παναθηναϊκό έναν παίκτη που αρκετοί φίλοι της ομάδας άκουσαν χθες πρώτη φορά το όνομά του. Κανονικά η ιστορία θα τελείωνε κάπου εδώ, όμως το πραγματικό ντέρμπι της Λεωφόρου ξεκίνησε μετά την λήξη. Εκεί που Λουτσέσκου και Γιοβάνοβιτς αντάλλαξαν λογάκια και μας έκλεψαν το μυαλό. Το show άνοιξε φυσικά ο Ρουμάνος που αφού πρώτα έκανε Μουρινιακές χειρονομίες στη συνέχεια δήλωσε:

«Τι να πούμε για ποδόσφαιρο. Υπάρχει διαφθορά με τις αποφάσεις. Ας παίξουμε για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός και να είναι ευχαριστημένοι. Κάρτες σε εμάς, κάρτες που δεν δίνονται στον αντίπαλο. Το γκολ μπαίνει μετά τα λεπτά των καθυστερήσεων που δόθηκαν. Είναι πολλά πράγματα για να το αφήσουμε να περάσει έτσι. Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός μας διέλυσε. Στο δεύτερο μέρος ήταν τελείως διαφορετικά. Αν είναι τα πράγματα έτσι, μια ομάδα όταν νιώθει ότι έχει αυτή την ώθηση, παίρνει αυτοπεποίθηση. Είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα, δεν είναι φυσιολογικό αυτό».

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ εξόργισαν τον Γιοβάνοβιτς ο οποίος αποφάσισε να μπει all in στο beef. Έτσι στη συνέντευξη τύπου ο συνήθως ήρεμος Σέρβος απάντησε στον Λουτσέσκου:

«Είναι πολύ προσβλητικό αυτό που είπε. Ο Λουτσέσκου έχει μανία με τον Παναθηναϊκό. Από τότε που έχασε το Κύπελλο ασχολείται μόνο με τον Παναθηναϊκό. Άρα ότι έχουμε πετύχει οφείλεται στη διαιτησία; Είναι γελοίο και δεν είναι άξιο σχολιασμού. Δεν έχω πει τίποτα για τους διαιτητές. Είναι μια δικαιολογία για τους περισσότερους για να ασχολείται ο κόσμος με κάτι άλλο αντί με την πραγματικότητα. Γι’ αυτό δεν τοποθετούμαι. Είναι κρίμα και δημιουργεί εντάσεις. Αν δεν μπορούν οι πρωταγωνιστές να είναι ψύχραιμοι πως θα μπορέσει ο κόσμος; Δεν το δέχομαι αυτό που λέει. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε. Είναι μια τοποθέτηση που κρύβει τις αδυναμίες που υπάρχουν.

Οκ έχετε την προσοχή μας.

Best of internet