Quantcast

Ούτε επίτηδες δεν χάνει σουτ ο Βεζένκοφ στις προπονήσεις των Kings σύμφωνα με μαρτυρίες συμπαικτών του

ΑΧΑΣΤΟΣ

THE NEWSROOM

3 Οκτωβρίου 2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε το καλοκαίρι την απόφαση να φύγει από τον Ολυμπιακό και να πάει στο NBA. Παρά το όλο το drama που δημιουργήθηκε γύρω από αυτή τη φάση, όλοι οι φίλοι της ομάδας αναγνώρισαν ότι η ευκαιρία ήταν πολύ μεγάλη για να κάνει pass o Σάσα. Έτσι ο παίκτης βρέθηκε στο Σακραμέντο με σκοπό να διεκδικήσει μια καλή θεσούλα στο ροτέισον της ομάδας. Τελικά φαίνεται πως τα πάει αρκετά καλά. Τουλάχιστον έτσι μας μεταφέρουν οι παίκτες της ομάδας.

Χέρτερ και Φοξ αποθέωσαν τον Βεζένκοφ και στάθηκαν ιδιαίτερα στο άχαστο σουτ του. Ο πρώτος μας ενημέρωσε ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει κάνει ώπα όλα τα shooting records της ομάδας στην offseason και ότι οι υπόλοιποι χρειάζονται δουλίτσα για να τον φτάσουν

Ο Φοξ από την άλλη το πήγε ένα βήμα παραπάνω καθώς μας μίλησε και με ποσοστά, λέγοντας ότι σε ένα πρόσφατο shooting drill ο Βεζένκοφ πήρε 150 σουτ και έγραψε τα 143.

Το ξεκίνημα της σεζόν είναι αρκετά κοντά και μένει να δούμε αν το hype που παίρνει ο Βεζένκοφ από τους συμπαίκτες του θα αποτυπωθεί και στο παρκέ.

Εσύ προς το παρόν τσίμπα εδώ το NBA League Pass σου για να ξέρεις από μόνος σου τι κάνει ο Βεζένκοφ στο Σακραμέντο και να μην περιμένεις από το Χέρτερ και τον Φοξ να σου πούνε.

Best of internet