Quantcast

Γιατί δεν είναι στην GOAT κουβέντα απόρησε ο Ντουράντ, πέθανε στα γέλια ο Τζόρνταν, ο Λεμπρόν και όλη η Γη

Ρε Ντουραντάκο εμάς βρήκες;

THE NEWSROOM

22 Ιανουαρίου 2024

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι ένας υπερπαίκτης που σίγουρα δεν του λείπει το ταλέντο, αλλά επίσης σίγουρα του λείπει η προσωπικότητα. Ο KD παραδοσιακά ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση, κάτι που σίγουρα είναι καλό για έναν αθλητή αυτού του επιπέδου αλλά ταυτόχρονα μπορεί να τον οδηγήσει και στο να πει διάφορες παπάτζες. Σε μια τέτοια στιγμή ο Ντουράντ αναρωτήθηκε τι του λείπει για να μην πει στην κουβέντα περί GOAT.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το θέμα από το περιοδικό «The Republic» απάντησε:

«Επειδή πήγα στους Γουόριορς. Γιατί να μην μπω σε αυτή την κουβέντα; Αυτή είναι μία ερώτηση που πρέπει να κάνεις. Γιατί όχι; Τι δεν έχω πετύχει»;

Φαίνεται πως ο Ντουράντ δεν έχει κοιτάξει ποιοι συμμετέχουν σε αυτή την κουβέντα και τι έχουν κάνει για να βρίσκονται εκεί. Προφανώς θεωρεί πως τα δύο πρωταθλήματα που πήρε με μια ομάδα που ήταν ήδη υπερομάδα χωρίς αυτόν και στην οποία ποτέ δεν έγινε νούμερο ένα (και γι’ αυτό έφυγε), μαζί με το ένα MVP του αρκούν για να τον βάλουν στην κουβέντα. Ο Τζόρνταν, ο Λεμπρόν, ο Καρίμ, ο Ντάνκαν, o Mάτζικ, ο Μπερντ και καμιά εικοσαριά άλλοι σίγουρα θα έφτιαξαν ένα ομαδικό τσατ για να γελάσουν μαζί του μετά από αυτή τη δήλωση.

 

Best of internet