Quantcast

Σε κατάθεση αγάπης (και κάτι παραπάνω) προς τον Ολυμπιακό προχώρησε ο Ομαρ Ελαμπντελαουί

Ένας αγαπημένος της ερυθρόλευκης κερκίδας

THE NEWSROOM

6 Απριλίου 2024

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού για έξι σερί χρόνια. Με εξαίρεση τη σεζόν 16/17 που λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού έμεινε εκτός, τις υπόλοιπες ήταν πάντα βασικός και πάντα τίμιος. Ο Νορβηγός πονούσε την ομάδα και αυτό φαινόταν κάθε φορά που έμπαινε στο γήπεδο. Έγινε αρχηγός της, αγαπήθηκε από τον κόσμο και έφυγε σταν φίλος το καλοκαίρι του 20 για την Γαλατά.

Εκεί ο Ομάρ είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο μάτι που λίγο έλειψε να του κόψει τον ποδόσφαιρο. Μιλώντας για αυτόν τον τραυματισμό σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gazzetta, ο πρώην αρχηγός των ερυθρόλευκων είπε πως σε εκείνη την δύσκολη περίοδο αυτό που τον κράτησε όρθιο ήταν η αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Πιο αναλυτκά:

“Θα σου πω και κάτι για να καταλάβεις τι νιώθω για τον Ολυμπιακό. Όταν έφυγα, μετά από λίγους μήνες συνέβη ο σοβαρότερος τραυματισμός που είχα στη ζωή μου. Στο μάτι όπως ξέρεις. Περνούσα πάρα πολύ δύσκολες μέρες, ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά και γενικότερα τράβηξα πολλά με το μάτι μου.Σε αυτές τις στιγμές λοιπόν, σκεφτόμουν όλα αυτά που είχα περάσει με τον Ολυμπιακό και μόνο τότε ένιωθα καλύτερα. Αυτό με κράτησε ζωντανό. Ήταν το “φάρμακο” μου. Μου έδινε δύναμη, αυτοπεποίθηση και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές έβλεπα φωτογραφίες και βίντεο από τον Ολυμπιακό και αυτό μου έδινε τόσα θετικά συναισθήματα. Ήταν η τελευταία όμορφη στιγμή που είχα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα”.

Best of internet