Quantcast
ADVERTORIALS

Έχεις χιούμορ; Στη νέα καμπάνια του Ούζου Πλωμαρίου είσαι ο «ήλιος» της παρέας!

Η καμπάνια θα τρέχει μέχρι τα τέλη Ιουλίου και stay tuned, γιατί θα έρθει και μεγάλος διαγωνισμός που δεν θα θες να τον χάσεις


LUBEN CREW · 12 Ιουλίου 2023

Μακριά από εμάς τα dad jokes, αλλά ένα καλό ανέκδοτο τη δουλειά του την κάνει. Χαρίζει γέλιο. Ιδίως αν το ’χεις, ρε παιδί μου, να το ζωντανέψεις και να τους έχεις όλους στην παρέα να κρέμονται από τα χείλια σου – ναι, ναι, και την κοπέλα απέναντι, εννοείται. Και αν ρίξουν πάνω τους το ούζο αντί στο ποτήρι, γιατί δεν θέλουν να χάσουν λέξη και δεν βλέπουν τι κάνουν, ε, δεν πειράζει, γούρι.

Κάπως έτσι γίνεσαι η ψυχή της παρέας, ο «ήλιος» της, όπως μας λέει το Ούζο Πλωμαρίου με το video με τίτλο «Το ανέκδοτο», το ένα από τα τέσσερα της νέας του καμπάνιας:


Και καλά τα λέει, γιατί ο «ήλιος» της παρέας είναι αυτός που θα φτιάξει κατάσταση, αυτός που θα τους ξεσηκώσει όλους για διασκέδαση, αυτός που θα χαρίσει γέλιο, αυτός που θα σε σύρει για χορό – κι ας ξέρει ότι θα τον πατάς κάθε τρεις και λίγο.

Φρέσκα και κεφάτα, τα videos της νέας καμπάνιας του Ούζου Πλωμαρίου μάς δίνουν ιδέες πώς να βγάλουμε προς τα έξω τον πιο φωτεινό μας εαυτό και να εκφράσουμε την ανεβασμένη μας διάθεση.

Θέλεις κι εσύ να γίνεις αυτό το καλοκαίρι η ψυχή της παρέας; Δες και τα υπόλοιπα videos της καμπάνιας του Ούζου Πλωμαρίου και εμπνεύσου!

Δες εδώ πώς φτιάχνει κατάσταση «Η Κολλητή!» (δεν λες πάλι καλά που έχουμε τις κολλητές και τους κολλητούς να μας ξεστραβώνουν;):

Κι εδώ πώς να σηκώσεις κάποιον «Στα χέρια» στην παραλία και να τον κάνεις να νιώσει rock star:

Κι αν είσαι εσύ που δεν ξέρεις να χορεύεις, μη σε νοιάζει. Πιες μια γουλιά ούζο, δες το video και μπες στον «Χορό»:

Η καμπάνια θα τρέχει μέχρι τα τέλη Ιουλίου και stay tuned, γιατί θα έρθει και μεγάλος διαγωνισμός που δεν θα θες να τον χάσεις.

Και μην ξεχνάς: όταν έχει ήλιο, έχει Πλωμάρι!

Best of internet