Quantcast
ADVERTORIALS

Ένα συναρπαστικό πάρτυ μας έδωσε την απάντηση στην ερώτηση του 1.000.000 ευρώ: Καρπούζι, Berries ή Μέντα;

Εδώ σε θέλω…


LUBEN CREW · 8 Φεβρουαρίου 2024

Ναι οκ, θα ήταν πολύ γαμάτο να κερδίζαμε όντως 1.000.000 ευρώ αν απαντούσαμε στην ερώτηση «Καρπούζι, Berries  ή Μέντα», αλλά μεταξύ μας α) ποιος έχει 1.000.000 ευρώ και β) ακόμα και αν τα είχε γιατί να μας τα δώσει. Αυτά δεν συμβαίνουν πλέον πουθενά -ούτε καν στις χολιγουντιανές ταινίες. Ένα τρικάκι σκεφτήκαμε για τον τίτλο, δεν είναι ανάγκη να το παίρνεις τοις μετρητοίς.

Αντίθετα, αυτό που όντως συνέβη και περάσαμε υπέροχα ήταν μια τρομερή παρτάρα την περασμένη Δευτέρα στο Anassa City Events, η οποία είχε στο επίκεντρο το Καρπούζι, τα Berries και τη Μέντα. Ναι, ίσως να ακούγεται κάπως παράξενο, ωστόσο περίμενε γιατί υπάρχει twist στην όλη φάση.

Το PULZE το γνωρίζεις (δεν το συζητάω ΑΝ το γνωρίζεις, αυτό δεν είναι ερώτηση του εκατομμύριου, αλλά το SOS), όπως γνωρίζεις ότι προσφέρει γευστικές εμπειρίες που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Αυτό που δεν γνωρίζεις είναι ότι ένα νέο καινοτόμο προϊόν ήρθε να πάει σε άλλο επίπεδο την αγαπημένη μας συνήθεια. Οι θερμαινόμενες ράβδοι τσαγιού iSENZIA αλλάζουν όλα όσα ήξερες -και είχαμε την ευκαιρία να το ανακαλύψουμε από κοντά στο τρομερό αυτό πάρτυ.

Ναι, αλλά το Καρπούζι, τα Berries και η Μέντα πού κολλάνε; Μην βιάζεσαι και θα τα μάθεις όλα, όπως τα μάθαμε και εμείς στα ειδικά διαμορφωμένα high end spots που υπήρχαν στο χώρο και τράβηξαν αμέσως την προσοχή μας. Οι Θερμαινόμενες Ράβδοι Νικοτίνης iSENZIA είναι σχεδιασμένες από φύλλα πράσινου τσαγιού καθώς και της ποικιλίας oolong και προσφέρουν μια #zerotobacco εμπειρία σε τρεις ανατρεπτικές γεύσεις. Μάλλον μπορείς ήδη να τις μαντέψεις: Watermelon Crush, με αυτή την έντονη και αρωματική αίσθηση που έχει το καρπούζι, Berry Crush, με τη γλυκιά γεύση των Berries και Menthol Crush με νότες φρεσκάδας από μέντα.

Και αφού πήραμε τις απαραίτητες και κατατοπιστικές πληροφορίες από το crew των iSENZIA, τις οποίες σου μεταφέραμε ακριβώς παραπάνω, περάσαμε στο καλύτερο μέρος της βραδιάς, τη δοκιμή. Χρειάστηκε ένα κλικ στο φίλτρο ώστε να ανακαλύψουμε αυτή τη συναρπαστική γευστική καινοτομία που αλλάζει όσα ξέραμε.. Πέντε λεπτά αργότερα, όσο δηλαδή διαρκεί κατά μέσο όρο μια θερμαινόμενη ράβδος τσαγιού iSENZIA, μιλούσαμε ενθουσιασμένοι για την ισορροπημένη εμπειρία νικοτίνης συνδυασμένη με μια συναρπαστικά φρουτένια ή δροσερή γεύση  ανάλογα με το τι έχεις επιλέξει. Οκ, θείε Λεωνίδα φύγε από το πληκτρολόγιο μου και άσε με το γράψω πιο απλά: Όποια και από τις τρεις γεύσεις είχες επιλέξει, κάθε μία τα έσπαγε. Μάλιστα, μπορούσες να κάνεις το τέλειο pairing (να τος πάλι ο θείος) με τα signature cocktails που είχαν  δημιουργηθεί ειδικά για τη βραδιά και ήταν εμπνευσμένα από τα χρώματα και τις γεύσεις του iSENZIA.

Φυσικά, τα tea sticks iSENZIA δεν θα περιορίζονταν σε μία τεχνολογικά και γευστικά καινοτόμα δοκιμή. Διότι όσο εμείς δοκιμάζαμε, ένα ανεπανάληπτο party mood κατέκλυζε το Anassa City Events. Στο κλίμα φρόντισε να μας βάλει από νωρίς ο Νίκος Μορφέσης με τις μουσικάρες του (τσέκαρε οπωσδήποτε της Spotify playlist του PULZE που επιμελείται ο ίδιος) για να πάρουν την σκυτάλη και να δώσουν ένα εκρηκτικό live οι INCO ξεσηκώνοντας το κοινό. Στο μεταξύ, όσοι και όσες δεν ήταν κάτω από το stage για να χορέψουν έκαναν μια βόλτα για neon facepainting (μαζί με τα απαραίτητα stories), εμπνευσμένο από τα έντονα χρώματα των συσκευασιών iSENZIA ή περνούσαν από το ειδικά σχεδιασμένο photobooth για πιο fun καταστάσεις.

«Flavour that moves you» είναι το motto του iSENZIA και αυτό είναι η μόνη απάντηση που πρέπει να ξέρεις όταν ψάχνεις μια νέα και απολαυστική εμπειρία.

Best of internet