Quantcast
THE STREAM

Μητροπολίτης Κοζάνης: «Για τα παιδικά gangs φταίνε οι γυναίκες που δεν είναι σπίτι τους»

Επίσης τις είπε κλώσσες, έτσι για τη φάση


THE NEWSROOM · 22 Απριλίου 2024

Άτακτη (οκ, περίπου) υποχώρηση κήρυξε ο Μητροπολίτης Κοζάνης και Σερβίων Παύλος μετά τις (τελείως απροσδόκητες) αντιδράσεις. Το βράδυ της Παρασκευής (20.4.2024) ο Μητροπολίτης έκανε κήρυγμα μετά την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη. Όταν έπιασε το θέμα της παραβατικότητας των ανηλίκων, ο κ. Παύλος παρομοίασε τις γυναίκες με κλώσσες και είπε επίσης ότι η λύση για την εγκληματικότητα είναι να γυρίσουν οι γυναίκες στο σπίτι (από τα μπαρς όπου αράζουν ξέρωγω).

«Εάν δεν επιστρέψει η γυναίκα στο βασίλειό της που είναι το σπίτι της και να μαζέψει ως η κλώσσα τα πουλάκια της κάτω από τας πτερυγάς της, έτσι θα πορεύονται τα παιδιά να εγκληματούν το ένα στο άλλο. Η γυναίκα είναι το ωραιότερο πλάσμα που έφτιαξε ο Θεός, το πλέον ευαίσθητο, πλημμυρισμένο από αρετές για τη μητρότητα και τη συζυγία.»

Δείτε εδώ μετά το  2:03.32 :

Όπως όλα δείχνουν, στον τόπο μας έχουμε πολλούς υποστηρικτές της παιδικής εγκληματικότητας, οι οποίοι τα πήραν στο κρανίο με τις προτάσεις του μητροπολίτη. Αυτός αναγκάστηκε να τα μαζέψει – περίπου – λέγοντας ότι δεν είπε τις γυναίκες κλώσες αλλά τις παρομοίασε με κλώσσες (άρα τις είπε περίπου κλώσσες).

«Είπα τη γυναίκα κλώσσα; Είπα ότι εάν η κλώσσα φύγει από τα πουλιά της, καταστράφησαν τα πουλιά της. Έτσι και η μάνα, όταν εγκαταλείπει τα παιδιά της γίνονται συμμορίες. Αυτές οι συμμορίες δεν σας ενοχλούν; Δεν τα αγαπάτε αυτά τα παιδιά; Έλεος πια! Γίνετε άνθρωποι, μανάδες θέλουμε.

Εγώ δεν είπα τις γυναίκες κλώσες, είπα να είναι μάνες, παρομοίωση έκανα.»

Best of internet