Quantcast

One Piece: ‘Εσκασε το πρώτο trailer της live-action σειράς και αυτό που βλέπουμε δεν είναι πάρα πολύ ωραίο

Μακάρι να βγούμε ψεύτες, αλλά μυρίζει επιβεβαίωση του meme manga-anime-Netflix adaptation

THE NERDSTREAM

19 Ιουνίου 2023

Γενικά μιλώντας, η προϊστορία της μεταφοράς manga και anime σε live-action εκδοχές δεν είναι ιδιαίτερα καλή, οπότε θεωρητικά οι πιθανότητες είναι εναντίον κάθε τέτοιου νέου πρότζεκτ (κάποιοι ακόμα αναρρώνουμε από τις μεταφορές Death Note και Cowboy Bebop). Κι όμως, το Netflix είναι αποφασισμένο να δοκιμάσει ξανά, και μάλιστα με ένα μεγαλεπήβελο πρότζεκτ υψηλού ρίσκου.

Πλησιάζει λοιπόν η στιγμή που θα δούμε μια live-action σειρά βασισμένη στο πολυ-αγαπημένο (του Μίλτου Τεντόγλου αλλά όχι μόνο) One Piece, το οποίο έχει πλήθος fans στην Ελλάδα όπως και παντού. Για την ιστορία, το manga ξεκίνησε να δημοσιεύεται στο Weekly Shōnen Jump τον Ιούλιο του 1997, με τα κεφάλαια της σειράς να έχουν συλλεχθεί σε 97 τόμους έως και τον Οκτώβριο του 2020, ενώ το anime διανύει αυτήν την στιγμή τον 20ο κύκλο του.

Η ιστορία του Monkey D. Luffy θα αποκτήσει το Netflix adaptation της, κατά το γνωστό meme που ελπίζουμε να μην βγει αληθινό, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην streaming πλατφόρμα στις 31 Αυγούστου. Χτες λοιπόν κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της σειράς, σπάζοντας τα κοντέρ των views στο YouTube, και μοιάζοντας κάπως έτσι:

Τι να πούμε, το πράγμα δεν δείχνει ιδιαίτερα όμορφο, και μερικές φορές ίσως είναι καλύτερη ιδέα να παραιτείσαι από το να φτιάξεις live-action μεταφορές manga και anime.

Best of internet